Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ανατροπή παραμονής από την Κατάνια

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία, πέτυχε η Κατάνια, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και μέσα σε πέντε λεπτά να κάμψει την αντίσταση της Τζένοα.
Ο Φλόρο Φλόρες άνοιξε το σκορ στο 19' για λογαριασμό των φιλοξενούμενων, αλλά οι παίκτες της Κατάνια αντέδρασαν στην επανάληψη. Ο Λόπες στο 51' έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο 56' ο Μπεργκέσιο στο ντεμπούτο του έγραψε το τελικό 2-1, ολοκληρώνοντας έτσι την ανατροπή.
Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 67' ο Κρισίτο πήρε πρώτος την άγουσα για τα αποδυτήρια, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Αγκουστίν της Κατάνια τον ακολούθησε, καθώς παραχώρησε πέναλτι. Ο Παλόσι εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, αλλά δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα το 2-1 να παραμείνει μέχρι το τέλος.
Ο Μπαλαρντίνι την επόμενη αγωνιστική δεν θα έχει στη διάθεση του και τον Φλόρο Φλόρες, καθώς ο τελευταίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα  όταν βρισκόταν στον πάγκο. Ωστόσο και ο τεχνικός της Τζένοα άφησε τον πάγκο του μετά από απόφαση του διαιτητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: