Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Απ-ΟΧΙ στην ήττα!

Στον απόηχο της αποχής της Παρασκευής (25/2), οι παίκτες του ΠΑΟΚ καλούνται να ξεχάσουν τα οικονομικά προβλήματα και να βάλουν τον ΠΑΟΚ ξανά στο δρόμο των επιτυχιών απέναντι στην Καβάλα (17:15, NS3).

Τελευταία φορά που πανηγύρισε νίκη ο "Δικέφαλος" ήταν στις 22/1, όταν επικράτησε στην έδρα του της Skoda Ξάνθη με 2-1, χάρη στο γκολ του Σαλπιγγίδη στο 81'. Από κει και πέρα ακολούθησε η ισοπαλία με τον Άρη και οι ήττες από Παναθηναϊκό και Πανιώνιο. Πλέον οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Χάβου θα πρέπει να βάλουν στο... ψυγείο τα όποια πρoβλήματα υπάρχουν και να βγάλουν αγωνιστικό εγωισμό προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει στο στόχο που πλέον δεν είναι άλλος από την τρίτη θέση.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα να κάτσει στον πάγκο, λόγω της 20ήμερης τιμωρίας του, ωστόσο ο ίδιος πιστεύει ότι η ομάδα του δεν θα επηρεαστεί από αυτό το γεγονός.

Στην τελευταία προπόνηση, η οποία έγινε κανονικά, ο Χάβος έδειξε τα σχέδιά του γα την ενδεκάδα, σύμφωνα με τα οποία: Ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Έτο στο δεξί άκρα της άμυνας, ο Σνάουτσνερ στο αριστερό και οι Κοντρέρας, Μαλεζάς στο κέντρο της. Γκαρσία και Τσουκαλάς θα αγωνιστούν στις θέσεις των αμυντικών χαφ, στα άκρα θα παίξουν οι Ελ Ζαρ (δεξιά), Βιειρίνια (αριστερά) και επιθετικό δίδυμο θα είναι ο Σαλπιγγίδης με τον Μουσλίμοβιτς ή τον Αθανασιάδη.

Από την πλευρά της η Καβάλα θέλει να τη νίκη για να συνεχίσει να τρέφει ελπίδες για τα πλέι οφ. Ο Χένρι Κάσπερτσακ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Συνεπώς η αποστολή, η οποία έχει ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη είναι η εξής: Γκαλίνοβιτς, Κατεργιαννάκης, Τόμασιτς, Σιόντης, Πφέρτζελ, Περεϊρίνια, Γιέσε, Ογκμπέτσε, Βουτσίσεβιτς, Ρίος, Ντικρόκ, Πετκάκης, Καπνόπουλος, Νικουλάε, Καρντόζο, Χργκόβιτς, Φερέϊρα Ντουγκλάο, Ντιέ, Ονουάτσι, Θεοδωρέλλης, Γιάννου και Αμπντούν.

Η προϊστορία μάλιστα είναι συντριπτικά με το μέρος του ΠΑΟΚ, καθώς σε 19 ματς με γηπεδούχο το "Δικέφαλο", η Καβάλα έχει πάρει μόλις μια ισοπαλία και αυτή συνέβη στις 6 Φεβρουαρίου του 1977.


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος





Δεν υπάρχουν σχόλια: