Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Τίτλος και φινάλε για Φέργκιουσον;

Το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν οι "κόκκινοι διάβολοι" κατακτήσουν τον τίτλο στην Αγγλία, εξετάζει σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ώρα έχει τους περισσότερους τίτλους στην Αγγλία μαζί με την Λίβερπουλ(18) και σε περίπτωση κατάκτησης της Πρέμιερ Λιγκ φέτος θα γίνει η πρώτη ομάδα στην χώρα της από πλευράς πρωταθλημάτων. Αυτό θα σημαίνει ότι θα εκπληρωθεί και ένας από τους βασικούς στόχους του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στους "κόκκινους διάβολους".

Από την περίοδο 1989-1990 όταν και κατέκτησε για τελευταία φορά το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ, ο Σκωτσέζος τεχνικός έχει οδηγήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε 11 πρωταθλήματα. Ο αγγλικός Τύπος υποστηρίζει ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με τον 12ο τίτλο και συνολικά 19ο στην ιστορία της ομάδας, ενδεχομένως να πει το αντίο από τον πάγκο των "κόκκινων διάβολων". Εκεί όπου βρίσκεται από τον Νοέμβριο του 1986 όταν και διαδέχτηκε τότε τον Ρον Άτκινσον και βέβαια πλέον είναι ο μακροβιότερος τεχνικός στην ιστορία της ομάδας.


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος






Δεν υπάρχουν σχόλια: