Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Προετοιμασία για δύο τελικούς!!

Η εβδομάδα που αρχίζει είναι καθοριστική για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να παραμείνει στο κυνήγι των στόχων του. Την Πέμπτη (3/3) οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν στη Μάλαγα προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα ενώ αναλόγως με το αποτέλεσμα της Λιέτουβος με την Κάχα Λαμποράλ στο Βίλνιους θα εξαρτηθεί και η τελική βαθμολογική τους θέση άρα και το αν θα έχουν πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ (κόντρα στη Μακάμπι) ή μειονέκτημα (κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα).

Απ' εκεί και πέρα την Κυριακή (6/3) ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στο πλαίσιο του τελικού του κυπέλλου, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Πρόκειται, λοιπόν, για μιά «καυτή εβδομάδα» με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αξιολογεί τις καταστάσεις αναλόγως με τη χρονολογική τους σειρά κι αυτή τη στιγμή να επικεντρώνει το ενδιαφέρον του συνόλου της ομάδας στο ματς με τη Μάλαγα.

Όπως και να 'χει αυτή την εβδομάδα οι «πράσινοι» θα παίξουν δύο τελικούς! Ο ένας κρίνει τρόπαιο (κύπελλο Ελλλάδας) κι ο άλλος τη συνέχεια σε μιά μεγάλη διοργάνωση όπως είναι η Ευρωλίγκα.

Ο Ζοτς υπολογίζει όλους τους παίκτες του πλην φυσικά του Άλεκς Μάριτς ο οποίος δεν πρόκειται να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας πριν από τα μέσα του Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: