Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ανταρσία στη Σουρωτή!

Δεν πραγματοποιήθηκε η προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (25/2), εξαιτίας των οικονομικών οφειλών της ΠΑΕ προς αυτούς. Αναμένεται ανακοίνωση από τους "ασπρόμαυρους".

Οι οικονομικές οφειλές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τους παίκτες, κράτησαν τους "ασπρόμαυρους" εκτός προπόνησης την Παρασκευή (25/2). Οι ποδοσφαιριστές του "Δικέφαλου" συγκεντρώθηκαν κανονικά στη Σουρωτή την προγραμματισμένη ώρα το μεσημέρι, συζήτησαν και αποφάσισαν να απέχουν εξαιτίας των οφειλομένων προς αυτούς.

Στη συζήτηση συμμετείχε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος αντιλαμβανόμενος το κλίμα δυσφορίας που δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια εξαιτίας του γεγονότος ότι η ΠΑΕ δεν κατέθεσε οφειλόμενα στις 20 Φεβρουαρίου, όπως ήταν προγραμματισμένο, προσπάθησε να πείσει τους παίκτες ότι χρήματα θα κατατεθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν πείστηκαν από την τοποθέτηση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή. Τους λόγους, μάλιστα, αποφάσισαν να τους εκθέσουν σε γραπτή ανακοίνωση.

Εντός λίγης ώρας αναμένεται να εκδοθεί αυτή η ανακοίνωση από τους παίκτες του "Δικέφαλου".

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος








Δεν υπάρχουν σχόλια: