Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

«Νηνεμία» για Μπλάνκο

Τυπικά ακόμα η εβδομάδα δεν έχει ολοκληρωθεί. Παρόλα αυτά, όλα δείχνουν πως και αυτή θα…περάσει, όπως ακριβώς και οι προηγούμενες, χωρίς να έχει κουνηθεί ούτε…φύλλο στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ισμαέλ Μπλάνκο. Μπορεί να υπήρχαν ενδείξεις πως η ΑΕΚ θα έστελνε μέσα στην εβδομάδα μια ελαφρώς βελτιωμένη πρόταση στους εκπροσώπους του Αργεντινού. Όμως όλα δείχνουν πως οι κιτρινόμαυροι εξακολουθούν να το…σκέφτονται. Και σίγουρα δεν φαίνονται να βιάζονται.

Ενδεχομένως διότι έχουν ψυχανεμισθεί πως ο Μπλάνκο δεν πρόκειται να υποχωρήσει από τις υψηλές απαιτήσεις του. Επομένως ακόμα και η νέα, ελαφρώς βελτιωμένη πρόταση, το πιθανότερο είναι πως θα πέσει στο κενό. Εξάλλου είναι δεδομένο(και χιλιογραμμένο) πως η διοίκηση της ΑΕΚ δεν έχει σκοπό να δώσει τρελά λεφτά για να κρατήσει τον Μπλάνκο. Κάτι άλλωστε που δεν επιθυμεί ούτε και ο Χιμένεθ.

Επομένως δεν φαίνεται να υπάρχει λόγος βιασύνης, παρότι η πλευρά του Αργεντινού πιέζει και παρότι η συνάντηση της περασμένης εβδομάδας ανάμεσα στον Αδαμίδη και τον παίκτη, έδειχνε να επισπεύδει την κίνηση από την πλευρά της ΑΕΚ. Ωστόσο προς το παρόν δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάποια κιτρινόμαυρη κίνηση προς την πλευρά του Μπλάνκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: