Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Bundesliga: «Μάχη» στο Μόναχο που κρίνει τίτλο

Το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με την Μπορούσια Ντόρτμουντ κλέβει την παράσταση σε αυτή την 24η αγωνιστική του γερμαντικού πρωταθλήματος.

Η πρωτοπόρος της Bundesliga Ντόρτμουντ λοιπόν ταξιδεύει στο Μόναχο και εάν φύγει με το διπλό απο το «Alianz Arena» τότε θα έχει κατακτήσει τον ..μισό τίτλο. Αυτό παραδέχτηκε άλλωστε και ο τεχνικός της ομάδας Γιούργκεν Κλοπ... «Το παιχνίδι μας κόντρα στην Μπάγερν είναι πολύ κρίσιμο, αφού θα κρίνει τον μισό τίτλο», τόνισε σχετικά. Οι Βεστφαλοί βρίσκονται στην 1η θέση με 55 βαθμούς και την περασμένη αγωνιστική νίκησαν την Χοφενχάϊμ με 2-0, ενώ στα αγωνιστικά προβλήματα τραυματίες είναι οι Καγκάβα και Μπατσικόφσκι. Στο «στρατόπεδο» της Μπάγερν Μονάχου τώρα το κλίμα είναι αρκετά καλό έπειτα απο τα θετικά αποτελέσματα. Για την Bundesliga την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Μάϊντζ με 3-1, ενώ για το Champions League έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης για τους «8» αφού επικράτησε της Ίντερ στο «Μεάτσα» με 1-0. Ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν υπολογίζει τον τραυματία Όλιτς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής τώρα δεν υπάρχει κάποιο άλλο ντέρμπι. Σίγουρα ξεχωρίζει η «μάχη» της 2ης Λεβερκούζεν που μετράει 45 βαθμούς και αντιμετωπίζει στο «Βέζερ» την Βέρντερ Βρέμης. Απο την μεριά του το Ανόβερο που βρίσκεται στην 4η θέση θα παίξει εκτός έδρας με την πάντα επικίνδυνη Σεντ Πάουλι, ενώ η Μάιντς έχει πολύ δύσκολο έργο αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χόφενχαϊμ.


BUNDESLIGA – 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρασκευή 25/2

Βόλφσμπουργκ-Γκλάντμπαχ (21:30)

Σαββατο 26/2

Χοφενχάϊμ-Μάϊντζ (16:30)
Καϊζεσλάουτερν-Αμβούργο (16:30)
Σεντ Πάουλι-Ανόβερο (16:30)
Σάλκε-Νυρεμβέργη (16:30)
Κολωνία-Φράϊμπουργκ (16:30)
Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ (18:30)

Κυριακή 27/2

Άϊντραχτ Φρανκφούρτης-Στουτγάρδη (16:30)
Βέρντερ Βρέμης-Λεβερκούζεν (18:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια: