Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Μουρίνιο: «Ματέος, ο δικός μας Πικέ»!

Βασικό θέμα στην «As» είναι ο Ματέος ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην ΑΕΚ απο την Ρεάλ Μαδρίτης, με την ισπανική εφημερίδα να τονίζει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο τον θέλει τον Ιούνιο πίσω στο «Μπερναμπέου» καθώς τον θεωρεί ... «τον Πικέ της Ρεάλ»!

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων λοιπόν ότι ο Ματέος είναι ένας ποδοσφαιριστής που ο Ζοσέ Μουρίνιο πιστεύει αρκετά. Ο Πορτογάλος μπορεί να έδωσε το πράσινο φωος για να παει ο παίκτης στην ΑΕΚ δανεικός αλλά τον έχει πάντα στο μυαλό του. Ο Μουρίνιο έχει πίστη στις δυνατότητες του νεαρού Ισπανού αμυντικού και έχει τονίσει ότι ... «Ο Ματέος μπορεί να γίνει ο Πικέ της Ρεάλ».
Ο Πορτογάλος στηρίζεται  στην φυσική δύναμη που έχει ο ποδοσφαιριστής (1,91 μέτρα) και στην ικανότητά του να πάρει την μπάλα και να φτιάξει παιχνίδι απο πίσω.

Στην συνέχεια η «As» κανει μια αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στα στόπερ της Ρεάλ με το γεγονός ότι ο Πέπε δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο του  αλλά και τους πολλούς τραυματισμούς που έχει ο Γκαράι και έτσι ο Ματέος θα μπορούσε να κερδίσει μια θέση.

Τέλος καταλήγει για την ζωή του Ματέος στην Ελλάδα και την ΑΕΚ: «Θέλει να προσαρμοστεί γρήγορα και την επόμενη εβδομάδα θα αφήσει το ξενοδοχείο και θα πάει σε ένα σπίτι. Ο  Μανόλο Χιμένεθ στις 5 Φεβρουαρίου τον ξεκίνησε  με τον Άρη αλλά για  κακή του τύχη είδε την δεύτερη κίτρινη. Πλέον ο Ματέος θα έχει την ευκαιρία την Κυριακή να παίξει κόντρα στον Ηρακλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: