Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

«Καλύτερα τρίτος παρά πρώτος με τη βοήθεια άλλων»

Τάδε έφη Πάμπλο Γκαρσία για αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ομάδα με τιμιότητα!
«Καλύτερα τρίτος παρά πρώτος με τη βοήθεια άλλων»
Ο Ουρουγουανός αμυντικός χαφ παραχώρησε δηλώσεις στο περιθώριο εκδήλωσης που παραβρέθηκε σε κατάστημα σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Εκεί μίλησε για τα θέμα του ΠΑΟΚ και φυσικά το Κύπελλο για το οποίο τόνισε: "Θα παλέψουμε ως το τέλος για να πάρουμε αυτόν τον τίτλο. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και θα τα δώσουμε όλα".
Για τον τίτλο του πρωταθλητή είπε: "Για τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Όλοι ξέρετε τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Είναι φανερό ότι δεν είναι καθόλου εύκολο για τον ΠΑΟΚ να πάρει τον τίτλο, γιατί είναι μια ομάδα που παίζει με τιμιότητα. Ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει, ούτε χρειάζεται τη βοήθεια κανενός. Αυτά είναι για άλλες ομάδες. Είναι τιμή για εμάς που αγωνιζόμαστε στον ΠΑΟΚ να παίζουμε βασιζόμενοι μόνο στις δυνάμεις μας. Προσωπικά, προτιμώ να βγω τρίτος, παρά να κερδίσω έναν τίτλο με τη βοήθεια άλλων!"
Για την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ανέφερε: "Πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό που συμβαίνει. Είναι πολύ ωραίο να εισπράττει κάποιος τόση αγάπη. Προσπαθώ να ανταποδώσω στο 100% μέσα στο γήπεδο αυτή την αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Κι όταν δεν μπορώ να το κάνω στο 100%, θέλω τουλάχιστον να ιδρώνω τη φανέλα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: