Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

«Ζει» και... βασιλεύει ο Μαρινάκης!

Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής του Παναθηναϊκού κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη με 8 ψήφους κατά και τρεις υπέρ! Αμέσως αποχώρησε ο Γόντικας που τόνισε ότι δεν παραμένει στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας με πρόεδρο τον Μαρινάκη.

Νικητής αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην κόντρα του με τον Παναθηναϊκό καθώς δεν πέρασε η πρόταση μομφής των «πρασίνων» με 8 ψήφους κατά και 3 μόνο υπέρ. Υπέρ της πρότασης ψήφισαν μόνο ο Παναθηναϊκός, ο Αρης και η ΑΕΚ, λευκό έριξαν Αστέρας Τρίπολης, Καβάλα, Ξάνθη, ΠΑΟΚ και Λάρισα και το μέρος του Μαρινάκη πήραν Ολυμπιακός, Κέρκυρα, Εργοτέλης, Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Ηρακλής, Ατρόμητος, Πανιώνιος!

Αμέσως μετά αποχώρησε ο Προεδρεύων Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.»

Λόγω του συλλαλητηρίου που ετοίμασαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού οι άνθρωποι της Σούπερ Λιγκ, αλλά και η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισαν το Δ.Σ. να αλλάξει μέρος και μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο Sofitel στα Σπάτα. Το «παρών» έδωσαν περίπου 50 φίλαθλοι του τριφυλλιού. Λίγο πριν τις 16:00 ο κόσμος των πρασίνων αποχώρησε ως κίνηση καλής θέλησης.

«Αποχωρούμε από τη συνεδρίαση. Η πρόταση μομφής δεν έγινε αποδεκτή και εμείς δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε ένα συμβούλιο στο οποίο προεδρεύει ο Βαγγέλης Μαρινάκης», ήταν τα πρώτα λόγια του προεδρεύοντος αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος πρόσθεσε: «Εδώ κοντέψαμε να βγούμε και κατηγορούμενοι».

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος












Δεν υπάρχουν σχόλια: