Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Το φιλικό «έδειξε» σχήμα για τελικό!!

«Κλειδώνει» το σύστημα, αλλά και τα πρόσωπα για τον μεγάλο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κλαμπ Μπριζ, όπως προέκυψε από το χθεσινό φιλικό με τον Άρη Λεμεσού. Πρώτο βήμα επιστροφής για Εσιέν.

Το φιλικό «έδειξε» σχήμα για τελικό

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δοκίμασε ξανά το 4-3-2-1 κι όλα δείχνουν πως η διάταξη του… «χριστουγεννιάτικου δέντρου» θα είναι αυτή που θα επιλέξει για το Βέλγιο. Σε ό,τι αφορά στα πρόσωπα, το γεγονός ότι χρησιμοποίησε τον Λαγό ως δεξιό μέσο στην τριάδα των κεντρικών χαφ δείχνει πως τον προορίζει για τον ίδιο ρόλο και για την Τετάρτη. Έτσι λογικά ο Κουτρουμπής θα διατηρηθεί ως αμυντικό χαφ και ο Τριανταφυλλόπουλος θα είναι ο παρτενέρ του Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας. Παράλληλα, η εικόνα του Νάνο, ο οποίος στη μισή ώρα που έπαιξε μετά από αρκετά μεγάλη περίοδο απουσίας λόγω τραυματισμού έδειξε βαρύς, μάλλον κατευθύνει τον Αναστασίου οριστικά στη χρησιμοποίηση του Πράνιτς για τη θέση του αριστερού μπακ.

Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους, θετική παρουσία είχαν οι Λουκ Στιλ και Βίκτωρας Κλωναρίδης, ωστόσο αμφότεροι αναμένεται να είναι στον πάγκο για τη ρεβάνς. Εκτός αποστολής θα είναι σίγουρα οι Εσιέν και Τελάντερ, μαζί με τον τιμωρημένο Σάντσεθ, ωστόσο ο Γκανέζος μέσος είναι σε καλό δρόμο για την επιστροφή του. Χθες έβγαλε τα ράμματα, από Δευτέρα θα αρχίσει τρέξιμο και υπολογίζεται σε δέκα μέρες να αρχίσει να μπαίνει στο πρόγραμμα της ομάδας. Στόχος είναι να προλάβει, έστω και ως αλλαγή, τον επαναληπτικό των play offs του Champions League ή του Europa League, αλλά φυσικά να είναι διαθέσιμος και με την έναρξη του πρωταθλήματος.

*Ο Παναθηναϊκός έχει πρόταση από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για φιλικό στο «Ανοέτα» την επόμενη Τετάρτη, 12 Αυγούστου. Οι «πράσινοι», που ψάχνουν έναν δυνατό αντίπαλο, εξετάζουν και επιλογές ιταλικών ομάδων για φιλικό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: