Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Έρχεται ο Χαφέζ, έπεται συνέχεια!!

Ο Καρίμ Χαφέζ είναι παίκτης της ΑΕΚ οριστικά κι έρχεται τη Δευτέρα στην Αθήνα, με την «Ένωση» να στρέφεται πλέον σε εξτρέμ, ίσως και μεσοεπιθετικό. Δυνατό τεστ με απουσίες κόντρα στην Ανόρθωση.

Έρχεται ο Χαφέζ, έπεται συνέχεια
Το σίριαλ του αριστερού μπακ στην ΑΕΚ έλαβε τέλος. Μετά τον… ανεκπλήρωτο έρωτα με τον Τζιοβάνι, η «Ένωση» στράφηκε στον Καρίμ Χαφέζ και έκανε δικό της τον 19χρονο Αιγύπτιο. Η Λιρς ανακοίνωσε αργά χθες βράδυ το δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι διατηρούν οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή με διετές συμβόλαιο στη συνέχεια. Η Γουάντι Ντέγκλα, ομάδα που ανέδειξε τον παίκτη στην Αίγυπτο, διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του Χαφέζ, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα τη Δευτέρα, πιθανότατα μαζί με τον Μαγκέντ Σαμί, που είναι αφεντικό στην ομάδα της Αιγύπτου, αλλά και στη Λιρς.

Η μεταγραφή του Χαφέζ δεν ολοκληρώνει τις κινήσεις της ΑΕΚ, καθώς θα ενταθούν πλέον οι προσπάθειες απόκτησης ενός εξτρέμ, ίσως κι ενός μεσοεπιθετικού ή περιφερειακού επιθετικού. Ήδη έχει επιλεγεί ως στόχος ένας ποδοσφαιριστής από την Ανατολική Ευρώπη, ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα του Ντιέγκο Μπουονανότε, που ακόμη δεν έχει αποδεσμευτεί από τη Γρανάδα.

Τεστ με απουσίες

Θεωρητικά το αποψινό φιλικό με την Ανόρθωση (19:00, ΟΤΕ Sport 1) θα ήταν πέρα από το πιο δυνατό και το πιο αντιπροσωπευτικό των σκέψεων του Τραϊανού Δέλλα για την ΑΕΚ. Οι πολλές απουσίες, ωστόσο, απομακρύνουν αυτό το χαρακτηρισμό, χωρίς να παύει όμως να είναι ένα πολύ καλό τεστ. Ο «Κολοσσός» δεν υπολογίζει στον ανέτοιμο Μάνταλο, τους Άρθο και Βάργκας, Ανδρεόπουλο που προέρχονται από τραυματισμό και τον Κορδέρο, που επιστρέφει στην Αθήνα μετά τη βαριά θλάση που υπέστη. Κάποιες ενοχλήσεις ένιωσε χθες και ο Τζεμπούρ, αλλά λογικά θα αγωνιστεί για ένα ημίχρονο.

Η πιθανότερη σύνθεση είναι Ανέστης (με τους Μπαρόχα και Βούρα να παίζουν επίσης από ένα ημίωρο στο τέρμα), Γκάλο, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Αραβίδης, Μπαρμπόσα και Τζεμπούρ, με τον Πορτογάλο σε ρόλο «δεκαριού». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: