Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Πάβλοβιτς: «Τεράστια ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Η ιστορία του Παναθηναϊκού, ο κόσμος του και ο Τζόρτζεβιτς έκαναν τον Σάσα Πάβλοβιτς να πει πανεύκολα το «ναι» στην πρόταση που του έγινε, όπως εξομολογείται ο ίδιος.

Πάβλοβιτς: «Τεράστια ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά, ο Σέρβος γκαρντ/φόργουορντ μίλησε για:

-την απόφασή του να παίξει στον Παναθηναϊκό: «Όταν μίλησε μαζί μου ο κόουτς Τζόρτζεβιτς και μου είπε ότι με θέλει μαζί του, ήταν σαν να μην έχω άλλη επιλογή, δεν το σκέφτηκα καν δεύτερη φορά, συμφώνησα αμέσως και με όλη μου την καρδιά. Νιώθω χαρούμενος και πλήρης που θα αγωνιστώ σε μια τεράστια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, με ιστορία, τίτλους και σπουδαίους παίκτες, τόσο στο παρελθόν όσο και σήμερα».

-τη συνεργασία με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Εννοείται πως η χαρά μου είναι διπλή που θα αγωνιστώ κάτω από τις οδηγίες του κόουτς Τζόρτζεβιτς, ο οποίος για μένα αποτελεί κορυφαία προσωπικότητα του μπάσκετ. Ενθουσιασμένος είμαι επίσης επειδή ήρθα σε μια ομάδα με φανατικούς οπαδούς, που την ακολουθούν παντού και πάντα».

-το μήνυμά του στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Αν και δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις και τα πολλά λόγια, θα ήθελα να τους πω ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να εξακολουθήσουν να αισθάνονται περήφανοι γι' αυτήν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: