Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Μπίτολο: «Όπως στη Σουηδία…»

Τον τρόπο με τον οποίο ο Ατρόμητος πρέπει να αντιμετωπίσει την ΑΪΚ Στοκχόλμης στον επαναληπτικό του 3-1 της Σουηδίας ανέλυσε ο Μαριάνο Μπίτολο.

Μπίτολο: «Όπως στη Σουηδία…»
Την τακτική που ακολούθησε στη Σουηδία πρέπει να επαναλάβει ο Ατρόμητος την ερχόμενη Πέμπτη στο Περιστέρι απέναντι στην ΑΪΚ, όπως δήλωσε ο Μαριάνο Μπίτολο.

«Πρέπει να κάνουμε στην έδρα μας το ίδιο ακριβώς παιχνίδι με αυτό της Σουηδίας, να αγωνιστούμε πειθαρχημένα αλλά και παθιασμένα» δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός μπακ στη Real News, προσθέτοντας: «Η ΑΙΚ θα προσπαθήσει να μας αιφνιδιάσει και να σκοράρει γρήγορα για να έχει ελπίδες, γι' αυτό εμείς οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό».

Στη συνέχεια, ο 25χρονος άσος αναφέρθηκε στο πλεονέκτημα που έχει η ομάδα του μετά το πρώτο παιχνίδι στη Σουηδία: «Σαφώς και το σκορ του πρώτου αγώνα μάς δίνει μεγάλο πλεονέκτημα για την πρόκριση, όμως δεν τελείωσε τίποτα ακόμη και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε καλά όλοι μας».

Καταλήγοντας, ο Μπιτόλο μίλησε και για την παρουσία του κόσμου στο Περιστέρι: «Περιμένουμε να σταθούν δυνατά στο πλευρό μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: