Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Έμειναν στο μηδέν!!

Στο 0-0 «κόλλησαν» Γουότφορντ και Σαουθάμπτον στο «Vicarage Stadium», σε ένα ματς με ελάχιστες συγκινήσεις και ακόμα πιο λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Οι νεοφώτιστοι έφτασαν έτσι τις τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς, ενώ οι «άγιοι» (που έχασαν με διάσειση τον Μανέ) έχουν μόλις δύο βαθμούς μετά την πρώτη τριάδα αγώνων τους στο πρωτάθλημα.
Μόλις 45 λεπτά αγωνίστηκε ο Χολέμπας, καθώς αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Ντιαμάντι, με τον Ιταλό μεσοεπιθετικό να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γουότφορντ.
Το ματς:
Ελάχιστες καλές στιγμές είχε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να βρουν ρυθμό και είναι χαρακτηριστικό πως τα πρώτα 45 λεπτά καταγράφηκαν μόλις δύο τελικές προσπάθειες στον στόχο από πλευράς φιλοξενούμενων.
Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν έχασε στο 25’ τον Μανέ, ο οποίος αποχώρησε με διάσειση από τον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 40’, αλλά ο Ιγκαλό δεν κατάφερε να βρεθεί στην πορεία της μπάλας μετά την προσπάθεια του Ανιά.
Με μια αλλαγή για τη Γουότφορντ ξεκίνησε το δεύτερος μέρος, καθώς ο Κίκε Φλόρες αποφάσισε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Χολέμπας, με τον Ντιαμάντι να περνά στην θέση του Έλληνα μπακ.
Ντίνι και Πελέ είχαν από μια καλή προσπάθεια στα πρώτα λεπτά, όμως η καλύτερη ευκαιρία στο ματς ήρθε με τον Καπού, ο οποίος λίγο έλειψε να δώσει το προβάδισμα στους νεοφώτιστους στο 67’. Οι «άγιοι» προσπάθησαν για το γκολ με τους Γουανιάμα και Λονγκ, αλλά τελικά το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Γουότφορντ: Γκόμεζ, Νιόμ, Κάθκαρτ, Προντλ, Χολέμπας (46’ Ντιαμάντι), Καπού, Μπεχράμι (86’ Γουότσον), Χουράδο, Ανιά, Ιγκαλό, Ντίνι
Σαουθάμπτον: Στεκέλενμπουργκ, Σοάρες, Γιοσίντα, Κόκερ, Φόντε, Τάργκετ, Γουανιάμα, Ρομέου, Σ. Ντέιβις (72’ Γουόρντ-Πρόουζ), Μανέ (25’ Λονγκ), Πελέ (79’ Ροντρίγκεζ)
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: