Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009

AEK: Λούκατς για τρία χρόνια

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ υπέγραψε ο Μίλαν Λούκατς. «Χαίρομαι που αποτελώ πλέον μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ που διαθέτει τους καλύτερους και πιο ένθερμους οπαδούς που σε κερδίζουν αμέσως» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο 24χρονος τερματοφύλακας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Milan Lukac (4/10/1985) ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλαν Λούκατς: «Ενα παιδικό όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα καθώς κατάφερα να είμαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδας στην Ευρώπη και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Όλα πήγαν πολύ καλά και τα βρήκα όλα πολύ επαγγελματικά. Χαίρομαι που αποτελώ πλέον μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ που διαθέτει τους καλύτερους και πιο ένθερμους οπαδούς που σε κερδίζουν αμέσως. Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να βγω στον αγωνιστικό χώρο, να δείξω την ποιότητα μου και να βοηθήσω την ΑΕΚ να γυρίσει στις επιτυχίες. Ανυπομονώ επίσης να εκπληρώσω το δεύτερο παιδικό μου όνειρο, να βοηθήσω κι εγώ ώστε η ομάδα μου να πάρει τουλάχιστον έναν τίτλο. Αισθάνομαι ήδη σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου και σίγουρα πολύ σύντομα θα προσπαθήσω να μάθω και τα ελληνικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: