Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

«Θετικός» ο Μαρτσένα

marchena.jpgΟ Ντάνιελ Βαν Μπούιτεν δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να μεταγραφεί και ο Παναθηναϊκός ρίχνει περισσότερο βάρος στον Κάρλος Μαρτσένα. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Δανεικός στην Βίσλα Κρακοβίας δόθηκε ο Ντέιβιντ. Στις 10:00 είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού όπου θα βγει το νέο Δ.Σ

Ο 30χρονος στόπερ επέστρεψε από τη Νότιο Αφρική όπου ήταν με την εθνική του ομάδα για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Όπως φέρεται ο άσος της Βαλένθια έχει πει στον μάνατζερ του ότι δεν θα έλεγε όχι στον Παναθηναϊκό για να έρθει να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα κάτι που επιβεβαίωσε Μανουέλ Γκαρθία Κιλόν στην «Sportday»: «Συναντήθηκα με τον Κάρλος και του μετέφερα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Όταν θα έχουμε κάτι επίσημο στα χέρια μας, θα δούμε τι θα γίνει».
Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί είναι από την Βαλένθια που κοστολογεί τον παίκτη στα πέντε εκατομμύρια ευρώ και δεν πρόκειται να πέσει από εκεί καθώς έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που πουλάει τους πρωτοκλασάτους παίκτες. Ήδη ο Ραούλ Αλμπιόλ μετακόμισε στην Μαδρίτη έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ και θα συνεχίσουν οι Νταβίντ Βίγια και Νταβίντ Σίλβα.
Σύμφωνα με την «La Provincias» ο εκπρόσωπος του Μαρτσένα θα μεταφέρει την πρόταση του Παναθηναϊκού στην διοίκηση της Βαλένθια με τους πράσινους να μην είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν παραπάνω από 3 με 4 εκατομμύρια ευρώ.
Σε δεύτερο πλάνο είναι οι περιπτώσεις τον Ματίας Μπιέρσμιρ και Γκάμπριελ Παλέτα ενώ όσον αφορά το σενάριο για τον Γκριγκέρα ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση του μόνο αν πουληθεί ο Μπράις Μουν.

Αλεξ: «Βρείτε τα με Σπαρτάκ»
Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται και πάλι το όνομα του Άλεξ για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Ο πρώην άσος της Ιντερνασιονάλ και νυν της Σπάρτακ Μόσχας μίλησε στην «Πράσινη» αλλά δήλωσε άγνοια για το θέμα «Δεν γνωρίζω κάτι για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Εχω συμβόλαιο με την Σπάρτακ και αυτή θα αποφασίσει για το μέλλον μου αν τεθεί θέμα. Θεωρώ όμως ότι είναι πολύ δύσκολο να με δώσουν σε κάποια άλλη ομάδα εκτός και αν πρόκειται για μια εξαιρετική πρόταση. Αν ο Παναθηναϊκός συμφωνήσει με την ομάδα, τότε φυσικά και εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να συζητήσω».

Εκλέγεται το Δ.Σ.
Στις 10:00 σήμερα το πρωί είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού όπου θα βγει το νέο Δ.Σ. Οι μέτοχοι του τριφυλλιού θα εκλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της ΠΑΕ στη συμβολή των οδών ΑΛεξάνδρας και Κηφισίας.
Αλλά αναμένεται να υπάρξουν πολλές αλλαγές και απουσίες λόγω του διαδικαστικού χαρακτήρα της υπόθεσης. Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν δώσει το παρών και ο πρόεδρος των πρασίνων Νικόλας Πατέρας χωρίς ωστόσο έτσι να υποτιμάται η εκλογή του Δ.Σ. από τα μέλη της διοίκησης.
Είναι γνωστό ότι έχουν παραιτηθεί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Απόστολος Ταμβακάκης από την θέση που κατείχαν ενώ προτίθεται να αφήσει την θέση του και ο Δημήτρης Σαραβάκος.

Μικρά – μικρά από τον Τύπο
Επίσημη κρούση έχει γίνει μόνο για τον Αλέξανδρο Τζιόλη.
Μόνο φήμες είναι οι προτάσεις για Κλέιτον, Ίβανσιτς και Σιμάο.
Ναυαγεί η περίπτωση του Νασίφ Μόρις στην Μπέτις.
Αποφασίστηκε ο Δάρλας να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού.
Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ της Γουέστ Χαμ για τον Μπράις Μουν.
Σύμφωνα με τη «La Prensa» ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Νταβίντ Σουάζο.
Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Παιανία.
Κώστας Κατσουράνης και Σεμπαστιάν Λέτο θα αρχίσουν να προπονούνται από την Τετάρτη με την ομάδα.
Σενάριο για τον Ζούλιο Μπαπτίστα έφεραν στην δημοσιότητα οι Ιταλοί.
Την τεχνική ηγεσία της Golden Team αναλαμβάνει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: