Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Στην Ομόνοια ο Τάσος Κυριάκος


Ο Τάσος Κυριάκος... Παίκτης της Ομόνοιας για τα δύο επόμενα χρόνια θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Τάσος Κυριάκος. Ο έμπειρος μέσος που έμεινε ελεύθερος από την Λάρισα, συμφώνησε στην πρόταση που του έγινε από τον Τάκη Λεμονή, με τον οποίο άλλωστε είχε συνεργαστεί στην Καλλιθέα.

Μάλιστα η Κυπριακή ομάδα, ανακοίνωσε την συμφωνία με τον παίκτη: "Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει πως, αναμένει αύριο στην Κύπρο τον Ελλαδίτη ακραίο επιθετικό Τάσο Κυριάκο. Με τον παίκτη υπάρχει καταρχήν συμφωνία και έρχεται στο νησί για να εξεταστεί από τους ιατρούς του Καμπ 8. Ο Κυριάκος είναι 30 ετών και έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα, Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό Πειραιώς, Αρη και Λάρισα".

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με την Ομόνοια, ο Τάσος Κυριάκος, δήλωσε στο novasports.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενος από την εξέλιξη αυτή. Πάω στην Κύπρο, σε μία ομάδα που καλύπτει πλήρως τις φιλοδοξίες μου και τους στόχους μου. Μεγάλο ρόλο για να πάρω την απόφασή μου, έπαιξε φυσικά η παρουσία του κ. Τάκη Λεμονή με τον οποίο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Στην Ομόνοια θα βρω φίλους, με τους οποίους επίσης έχω αγωνιστεί στο παρελθόν. Πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο που έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και κάνει πρωταθλητισμό. Οτι θέλει κάθε αθλητής για την καριέρα του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: