Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης



30.6.2009
Τα εισιτήρια διαρκείας του πετάλου
Από την Τετάρτη 01/07, η διάθεση των διαρκείας της κατηγορίας POWER (θύρες πετάλου, 7, 8, 9, 10 - τιμή 120 ευρώ), θα γίνεται κατά αποκλειστικότητα από τους Συνδέσμους Φίλων του ΗΡΑΚΛΗ. Συγκεκριμένα από τους Συνδέσμους: ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 (και τα κατά τόπους παραρτήματά της), Πλήθωνος Γεμιστού και Αγίου Δημητρίου, τηλ: 6937 650860. Σ.Φ.Η. 40 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, Ελευθερών 3, τηλ: 2310 246153. Σ.Φ.Η. ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ, Σερρών 15-17, τηλ: 6998 633555. Σ.Φ.Η. ΑΠΑΤΣΗ, Ηετίωνος και Καραβαγγέλη. Σημειώνεται ότι την Δευτέρα 06/07 παύει να υφίσταται η δέσμευση των θέσεων για τους περσινούς κατόχους καρτών διαρκείας. Ωστόσο, το προνόμιο της έκπτωσης ύψους 10% για τους περσινούς κατόχους, παρατείνεται ως την Δευτέρα 13/07, χωρίς ? βεβαίως ? να παρατείνεται το προνόμιο κράτησης θέσεων.
ΧΑΡΤΛΕΥ:Η υπόθεση του Πολ Χάρτλεϊ δυσκολεύει και δυσκολεύει πολύ για τον Ηρακλή. Από την αρχή όλα ήταν σε τεντωμένο σχοινί μιας και ποτέ δεν ήταν εύκολο το "ναι" του παίκτη.Ο Μακ Γκρέγκορ πάντως με τον τρόπο που μιλούσε ήταν σαν να έβαζε για τον Χάρτλεϊ και τις δύο προτάσεις στο ίδιο επίπεδο, από άποψη συμφέροντος, για τον παίκτη. Ιπσουιτς και Μπρίστολ Σίτι είναι αυτές που μονομαχούν. "Σε ό,τι αφορά στον Ηρακλή, πιστεύω ότι είναι 50-50", είναι η εκτίμηση του Μακ Γκρέγκορ που συμπλήρωσε μάλλον όμως τα ποσοστά του να απαντήσει "ναι" στον Ηρακλή έχουν μειωθεί πάρα πολύ. Το θέμα όμως είναι ότι ο Χάρτλεϊ δείχνει να προτιμά την παραμονή του στη Μεγάλη Βρετανία. Με τη Σέλτικ, συναντήθηκε τη Δευτέρα, 29/6, δύσκολα όμως, όπως λένε οι πληροφορίες, να συνεχίσει εκεί. Υπάρχει βέβαια και το ενδιαφέρον από τη Χαρτς.
ΜΠΑΣΚΕΤ
Χωρίζουν οι δρόμοι του Ηρακλή και του Κώστα Τότσιου. Ο αρχηγός της ομάδας δεν θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά στον "Γηραιό" μιας και στη συνάντηση που έγινε (30/6) .διαπιστώθηκε σημαντική διαφορά στο οικονομικό. Σερραίος γκαρντ ζήτησε περισσότερα από όσα μπορεί να του δώσει η ομάδα και το χάσμα είναι αγεφύρωτο. Ανεξάρτητα πάντως από το "διαζύγιο" και τη διαφωνία, η συνάντηση ήταν σε καλό κλίμα, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή σχέση, που έχουν αναπτύξει οι δύο πλευρές μεταξύ τους τα δύο πολύ δύσκολα χρόνια, που προηγήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: