Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Ρεάλ Μαδρίτης: Με το "8" στην φανέλα ο Κακά


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Μπροστά σε 40.000 φιλάθλους η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε τον Κακά, ο οποίος διάλεξε τον αριθμό "8" για την φανέλα του.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έκανε τον απαραίτητο πρόλογο στην ειδική εξέδρα που στήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του Σαντιάγκο "Μπερναμπέου" και παρουσίασε τον Κακά, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα, χαιρέτησε την Μαδρίτη και μίλησε για μία ξεχωριστή ημέρα.

"Αυτή είναι μία ξεχωριστή ημέρα για μένα, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το νέο στάδιο της καριέρας μου στην Ρεάλ Μαδρίτης".

"Η επιθυμία μου είναι να γράψω το όνομά μου στην ιστορία αυτού του συλλόγου, με νίκες και κατακτήσεις, Γειά σου Μαδρίτη", τόνισε χαρακτηριστικά ο Κακά στα πρώτα του λόγια ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ.

Πέρεθ: "Ένας ξεχωριστός παίκτης"

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, αυτός που έδωσε 67.000.000 ευρώ στην Μίλαν για την πραγματοποίησης της μεταγραφής, χαρακτήρισε τον Κακά ως έναν ξεχωριστό παίκτη.

"Είναι ένας από αυτούς τους ξεχωριστούς παίκτες. Ένας ποδοσφαιριστής που αυξάνει την θέληση όλων μας στον σύλλογο να τον φέρουμε εκεί που απαιτεί η ιστορία μας", ανέφερε ο Πέρεθ.

"Ο Κακά είχε την δυνατότητα να κατακτήσει την κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με μία άψογη συμπεριφορά , αποτελόντας πρότυπο εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Αντιπροσωπεύει τις βασικές αξίες της Ρεάλ Μαδρίτης".

Εκπληκτική η εξέδρα της παρουσίασης

Στην εξέδρα αυτή έχουν τοποθετηθεί ως φόντο φωτογραφίες τεσσάρων "μύθων" του συλλόγου, των Ραούλ (να πανηγυρίζει στο "Καμπ Νόου"), Χουανίτο, Ντι Στέφανο και Ζιντάν (γκολ στην Γλασκώβη), ενώ υπάρχουν και τα 9 κύπελλα πρωταθλητριών που έχει κατακτήσει η "βασίλισσα".

Από το αεροδρόμιο στο νοσοκομείο

Ο Κακά έφτασε στην Μαδρίτης, "Barajas International", στις 07:30 το πρωί και αμέσως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο "Sanitas La Moraleja" για τις ιατρικές εξετάσεις.

Όλα φυσικά πήγαν μία χαρά, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. "Ο υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλος Ντίες, επιβεβείωσε πως ο Κακά είναι το τέλειο παράδειγμα νεαρού άνδρα που προσέχει τον εαυτό του και ότι είναι δυνατό για να μείνει υγιής".

"Οι σημερινές εξετάσεις επιβεβαίωσαν πως είναι ένας ποδοσφαιριστής σε άψογη κατάσταση για να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, όπως αποδείχθηκε και στο Confederations Cup", ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: