Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

kim come here!....



Κάλεσμα στον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεν, Κιμ Κάλστρομ να έρθει στον Ολυμπιακό έκανε ο Ντουντού. Ο βραζιλιάνος παίκτης των ερυθρολεύκων, μίλησε στην σουηδική εφημερίδα "Fotbοll Expressen", στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στον σκανδιναβό: "Κιμ, έλα στον Ολυμπιακό".
"Μ' αρέσει πολύ ο Κάλστρομ. Είναι πραγματικά πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Περάσαμε όμορφες στιγμές στην Ρεν (2004-05) και θα μπορούσαμε να έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Κιμ έλα στον Ολυμπιακό. Μαζί θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα στο επόμενο επίπεδο", τόνισε ο Ντουντού.
Στο σημερινό (30/6) ρεπορτάζ της εφημερίδας, αναφέρεται πως η ομάδα του Πειραιά προσφέρει 4 εκ. ευρώ για την απόκτησή του, ποσό που υπολείπεται κατά δύο εκατομμύρια από αυτό που ζητάει η Λιόν (6 εκ.).
Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι το χάσμα δεν είναι αγεφύρωτο και τελικά η χρυσή τομή θα βρεθεί. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η στάση του ίδιου, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Ελλάδας για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2 εκ. ευρώ.
Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του ίδιου του Κάλστρομ. "Δεν είχα και την καλύτερη σεζόν στη Λιόν, αλλά και πάλι έπαιξα σε 25 με 30 αγώνες. Θα δούμε στις επόμενες ημέρες τι θα γίνει", τόνισε ο σουηδός.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: