Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Την κατηγορία ανθρωποκτονίας αντιμετωπίζει ο Μπράις Μουν

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ενα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στις 06:00 το πρωί της Δευτέρας (29/06) στη Νότια Αφρική με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Μπράις Μουν. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού χτύπησε θανάσιμα με το αυτοκίνητό του την 25χρονη Μέιβις Ενκούμπε η οποία υπέκυψε στα τραύματά της περίπου δύο ώρες αργότερα.

Ο Μουν επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από το πάρτι που διοργάνωσε ο συμπαίκτης του στην Εθνική ομάδα της Νοτίου Αφρικής, Ααρον Μοκοένα για να γιορτάσουν τη λήξη του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών και την κατάληψη της τέταρτης θέσης για την ομάδα τους.

Στις 06:00π.μ. ο Μουν παρέσυρε την άτυχη γυναίκα η οποία παρέμεινε αβοήθητη για μιάμιση ώρα. Τόσος χρόνος χρειάστηκε μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο στο σημείο του δυστυχήματος ενώ δύο νοσοκομεία αρνήθηκαν να τη δεχτούν, πιθανότατα, λόγω της απεργίας των γιατρών! Τελικά, η 25χρονη βρέθηκε στην κλινική, Morningside Medi Clinic, όπου στις 07:50 άφησε την τελευταία της πνοή.

Στην κλινική διακομίστηκε και ο παίκτης του Παναθηναϊκού για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς χτύπησε, όχι σοβαρά, στο κεφάλι. Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Μουν προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: