Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Πρωτιά για Νικολαίδη

Πρωτιά για Νικολαίδη

Ομαλά και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα-πέραν ίσως της μεγάλης αποχής που μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως- κύλησαν για μια ακόμη φορά οι διαδικασίες της Λέσχης Φίλων Άρη.
Από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χτες το βράδυ στα παλιά γραφεία του ΑΣ στο Κλεάνθης Βικελίδης, προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα αναλάβει τα σκήπτρα του κορυφαίου θεσμικού οργάνου της “κιτρινόμαυρης οικογένειας” για τους δώδεκα επόμενους μήνες με μοναδική επιδίωξη και απώτερο σκοπό να κρατήσει αρραγή την ενότητα και να διατηρήσει όλα τα κεκτημένα που καθιστούν τη Λέσχη ως τον “απόλυτο ρυθμιστή των εξελίξεων”.
Πέραν της σημαντικής αποχής, η οποία και πρωταγωνίστησε, οι επτά που πλειοψήφησαν και θα πρέπει από δώ και πέρα να συνεδριάσουν την Τετάρτη, να συγκροτηθούν σε σώμα και φυσικά να συστήσουν την νέα διοίκηση είναι οι :
Αλέξανδρος Νικολαϊδης(αξιωματικός της Πυροσβεστικής ,φοιτητής ΤΕΦΑΑ),
Ιωάννης Γρανούζης(επιχειρηματίας), Αναστάσιος Δεσύπρης(πολιτικός μηχανικός), Θωμάς Γιαννόπουλος(δικηγόρος), Θεόδωρος Εμμανουηλίδης(δικηγόρος), Γεώργιος Μποτζώρης(πολιτικός μηχανικός,δρ. συγκοινωνιολογίας) και Δημήτριος Παπαδόπουλος(προϊστάμενος τμήματος εξυπηρέτησης πελατών ΕΥΑΘ).
Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν: Δημήτριος Κάκκος, Απόστολος Κούγκας και Κυριάκος Χαμουζάς.
Νικολαϊδης: Ευχαριστώ αλλά …δεν θα πάω για πρόεδρος
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας και την κατάκτηση του νέου χρυσού μεταλλίου(πρόκειται για το κιτρινόμαυρο χρυσό μετάλλιο), ο Ολυμπιονίκης μας Αλέξανδρος Νικολαϊδης.
“Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας μου, τόνισε στο “Μ” που επικοινώνησε μαζί του αργά το βράδυ αμέσως μετά τα αποτελέσματα, για την εμπιστοσύνη τους και τα όποια συναισθήματα εκφράστηκαν με την ανάδειξή μου ως πρώτου στην ψηφοφορία που έγινε στο κορυφαίο όργανό μας τη Λέσχη.
Με γεμίζουν και μένα και όλους μας με πολλές υποχρεώσεις .
Θέλω να πώ ότι δεν πρόκειται να πάω για πρόεδρος, αφού σαν αθλητής εν΄ ενεργεία που είμαι δεν μπορώ να διαθέσω τον κατάλληλο χρόνο για να βοηθήσω όλη αυτή την προσπάθεια και φυσικά να δικαιολογήσω την εμπιστοσύνη του κόσμου.
Θέλω να γίνει σωστά ό,τι είναι να γίνει γι΄ αυτό και το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν θα μπορέσω να αφοσιωθώ όσο θέλω αφού το μυαλό μου και η προσοχή μου θα βρίσκονται στην προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Θα στηρίξω πάντως, εννοείται όποιον αποφασίσουμε ότι πρέπει να μπει μπροστά και να τρέξει αυτό τον κυρίαρχο θεσμό”.
Ξεπέρασε το 55% η αποχή
Η έλλειψη, πιθανότατα ,της κόντρας ή έστω του “αντιπάλου δέους” ,ήταν φυσικό επόμενο να επηρεάσει το εκλογικό σώμα και να προκύψει ένα μεγάλο νούμερο όσον αφορά την αποχή.
Αν κάνουμε μια πρώτη ανάλυση βάσει των αριθμητικών στοιχείων , προκύπτει ότι από τα 4.052 μέλη που αριθμεί συνολικά ο φορέας, δικαίωμα ψήφου ως γνωστόν είχαν όσοι ήταν οικονομικά τακτοποιημένοι ,δηλαδή 2.900. Από αυτούς συμμετείχαν στη διαδικασία (ψήφισαν) 1.285.
Οι εκλογές διεξήχθησαν σε τέσσερα τμήματα και για να κυλήσουν όλα άψογα μερίμνησαν 12 δικηγόροι ενώ συμμετείχαν και 5 άτομα(κυρίες).
” Όλα πήγαν όπως ακριβώς τα περιμέναμε και τα είχαμε σχεδιάσει, δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής και “ψυχή” της διαδικασίας κ. Μπαλάφας. Για μια ακόμη φορά η Λέσχη απέδειξε ότι παραμένει το κυρίαρχο όργανο και έτσι πρέπει να διατηρηθεί και να διαφυλαχτεί από όλους μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και για τα μέλη μας που ακολούθησαν τις οδηγίες μας κρατώντας ένα υψηλό επίπεδο και για τους συνεργάτες μου που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να φέρουμε σε πέρας αυτή τη δύσκολη όσο και υπεύθυνη αποστολή μας απέναντι στο σύλλογο που υπηρετούμε”.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: