Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Υπέγραψε ο Λούκατς

luka.jpgΟ Μίλαν Λούκατς είναι πλέον και τη... βούλα παίκτης της ΑΕΚ, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει το απόγευμα της Δευτέρας την απόκτηση του Σέρβου πορτιέρο. «Ένα παιδικό όνειρο γίνεται πραγματικότητα» είπε μεταξύ άλλων ο 23χρονος άσος. Πρόταση για Λεονάρντο, οδεύει προς Γερμανία ο Πλιάτσικας.




Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Milan Lukac τόνισε στο aekfc.gr:

«Ένα παιδικό όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα καθώς κατάφερα να είμαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδας στην Ευρώπη και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Όλα πήγαν πολύ καλά και τα βρήκα όλα πολύ επαγγελματικά. Χαίρομαι που αποτελώ πλέον μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ που διαθέτει τους καλύτερους και πιο ένθερμους οπαδούς που σε κερδίζουν αμέσως. Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να βγω στον αγωνιστικό χώρο, να δείξω την ποιότητα μου και να βοηθήσω την ΑΕΚ να γυρίσει στις επιτυχίες. Ανυπομονώ επίσης να εκπληρώσω το δεύτερο παιδικό μου όνειρο, να βοηθήσω κι εγώ ώστε η ομάδα μου να πάρει τουλάχιστον έναν τίτλο. Αισθάνομαι ήδη σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου και σίγουρα πολύ σύντομα θα προσπαθήσω να μάθω και τα ελληνικά».


Καταθέτει πρόταση


Σε ό,τι αφορά τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα της ΑΕΚ, ο Λεονάρντο αποτελεί την προτεραιότητα και εντός των ημερών θα κατατεθεί επίσημη πρόταση προς τον Λεβαδειακό. Ο Γιάννης Κομπότης μπορεί να υποστηρίζει ότι θέλει περισσότερα από ένα εκατ. ευρώ για τον νεαρό Βραζιλιάνο άσο, αλλά τόσα λεφτά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει. Ειδικά από τη στιγμή που οι Βοιωτοί έχουν το 50% του παίκτη. Στην ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να βρουν τη λέση με ένα ποσό ανάμεσα στις 600.000 και τις 700.000 ευρώ, ενώ είναι διατεθειμένοι όπως έχουμε ξαναγράψει να δώσουν και έμψυχα ανταλλάγματα. Το ρόστερ, άλλωστε, είναι πολύ μεγάλο αυτή τη στιγμή και κάποιοι θα πρέπει να παραχωρηθούν (στην προκειμένη περίπτωση με δανεισμό).

Περιμένουν τουλάχιστον 1,5 εκατ. ευρώ

Ανοιχτό είναι και το θέμα του Εντίνιο, που έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας και η ΑΕΚ περιμένει με ανυπομονησία επίσημη πρόταση για να τον παραχωρήσει. Αυτή, κατά πάσα πιθανότητα, θα έρθει από αγγλική ομάδα και αν δε φτάνει τουλάχιστον 1,5 εκατ. ευρώ, δεν πρόκειται να πουλήσει τον παίκτη η Ένωση. Οι απαιτήσεις των κιτρινόμαυρων είναι γνωστές εδώ και καιρό στην πλευρά του ποδοσφαιριστή και ο μάνατζερ του Εντίνιο αισιοδοξεί πως εντός των προσεχών 24ωρων θα έχει φέρει πρόταση τέτοιου ύψους και το θέμα θα τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για όλους τους εμπλεκόμενους.

Γερμανία ο Πλιάτσικας

Λεφτά η ΑΕΚ αναμένεται να πάρει και από τον Βασίλη Πλιάτσικα. Ο νεαρός μέσος παραχωρείται και ο μάνατζερ του προσπαθεί να του βρει ομάδα στη Γερμανία. Αρχικά υπήρχαν φήμες για ομάδα της Bundesliga αλλά αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όπως και να έχει, την Ένωση δεν την απασχολεί το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Πλιάτσικα, όσο το να φέρει μια καλή πρόταση για να παραχωρηθεί.

Αποφάσεις Μπάγεβιτς

Τις επόμενες μέρες θα αποφασίσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για το ποιος είναι ο δεξιός μπακ που θέλει να αποκτηθεί αλλά και για το ποιος θα διαδεχθεί τον Στέλιο Μανωλά. Για το δεξί άκρο της άμυνας έχουν ακουστεί πολλά ονόματα ενώ συντηρείται πάντα το σενάριο για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Ο Σερβοέλληνας προπονητής είναι αυτός που θα πάρει την απόφαση και θέλει να είναι απολύτως βέβαιος για αυτή. Οσο για τον διάδοχο του Μανωλά, παραμένει άγνωστο τόσο το ποιος θα είναι όσο και το αν θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή ή του αρχισκάουτερ. Τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των Βασίλη Τσιάρτα και Βασίλη Δημητριάδη και ο προπονητής θα αποφασίσει ποιον θέλει για συνεργάτη του.


*Παρελθόν μετά από έξι μήνες αποτελεί για την «Ένωση» ο Ολιβιέρ Ενσιαμπαφούμου. ‎‎

Δεν υπάρχουν σχόλια: