Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Μάκος: "Ο Ντούσαν με έφερε στην ΑΕΚ"



Ο Μάκος ποζάρει με τη φανέλα της ΑΕΚ Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ της απόκτησης του Γρηγόρη Μάκου από την ΑΕΚ. Ο 23χρονος μέσος την Τετάρτη το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της "Ένωσης", όπου και υπέγραψε το πενταετές συμβόλαιό του με τους "κιτρινόμαυρους". "Ήθελα να δουλέψω με τον Μπάγεβιτς", δήλωσε μετά τις υπογραφές. Σειρά παίρνει ο Λεονάρντο. Εν αναμονή της απάντησης του Αγιαξ, για Ογκαράρου.

Οι τίτλοι τέλους στο σίριαλ της απόκτησης του Γρηγόρη Μάκου από την ΑΕΚ έπεσαν. Ο 23χρονος μέσος, όπως αναμενόταν άλλωστε, την Τετάρτη το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση. Οι απολαβές του θα είναι κλιμακούμενες και θα αυξάνονται περί τα 70.000 ευρώ κάθε σεζόν.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο παίκτης, εξερχόμενος από τη Γράμμου 69-71 έχρισε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ως τη κύρια αιτία της επιλογής του. "Ηταν πολύ σημαντικό για μένα που με ήθελε ο προπονητής και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τον δικαιώσω. Ήθελα όσο τίποτα να δουλέψω με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που είναι ο καλύτερος προπονητής", δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος.

Νωρίτερα είχε τονίσει: "Κι επίσημα πλέον τελείωσε η μεταγραφή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος, έκανα την σωστή επιλογή και θέλω να δικαιώσω όλους αυτούς που πάλεψαν για να γίνει αυτή η μεταγραφή", ενώ στην ερώτηση αν είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στη νέα πρόκληση της καριέρας του, απάντησε: "Είναι ευχάριστο το άγχος, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα περιμένουν κάτι παραπάνω από μένα και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω. Κάνω άλμα στην καριέρα μου, το πιο σημαντικό και σίγουρα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της καριέρας μου. Ξεκινάω από το μηδέν, σε ομάδα με άλλη φιλοσοφία κι άλλους στόχους".

Στην επίσημη ιστοσελίδα της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ δε, ανέβηκε η ακόλουθη δήλωση: "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ολοκληρώθηκε αυτό που έμοιαζε να παίρνει τη μορφή σήριαλ, νομίζω ότι έχω κάνει την καλύτερη επιλογή. Τώρα θέλω να δείξω σε όλους ότι η επιμονή της ΑΕΚ θα βγει σε καλό. Όλο αυτό το άγχος που πέρασα τελικά είχε την ομορφιά του, τώρα έχω κάποιες ευθύνες και θα τις αναλάβω.

Στόχος είναι να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα, η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα , θα προσπαθήσουμε για το πρωτάθλημα και φυσικά να περάσουμε στους ομίλους του Europa League".


Μετά την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου σίριαλ, τη σκυτάλη παίρνει η περίπτωση του Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος αποτελεί το διακαή πόθο του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος από την αρχή είχε δηλώσει την επιθυμία να συνεργαστεί μαζί του. Δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξει επαφή του Νίκου Θανόπουλου, με τον ομολογό του Γιάννη Κομπότη για τον νεαρό μεσοεπιθετικό. Φυσικά λόγω του χαμηλού μπάτζετ της Ένωσης και η συγκεκριμένη περίπτωση αναμένεται να αποκτήσει τον χαρακτήρα σίριαλ.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το θέμα του Γκεόργκε Ογκαράρου δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Ο μάνατζερ που λειτουργεί για λογαριασμό της Ένωσης, στο θέμα του να μείνει ελεύθερος από τον ’γιαξ, ακόμη δεν έχει πάρει απάντηση από τους Ολλανδούς σχετικά με τις προθέσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: