Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Ιταλία: Διώχνει Γκατούζο, Τόνι και Τζαμπρότα ο Λίπι

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Η κακή εμφάνιση της Ιταλίας στο Confederations Cup θα φέρει ανανέωση από τον Μαρσέλο Λίπι, ο οποίος σκέφτεται να μην καλέσει τους Γκατούζο, Τόνι και Τζαμπρότα, τουλάχιστον το επόμενο διάστημα.

Μαζί με τον Τζαμπρότα απο την άμυνα μάλλον δεν θα κληθεί την επόμενη φορά και ο Νικόλα Λεγκροτάλιε και τα νέα πρόσωπα που σκέφτεται ο Λίπι να καλέσει είναι οι Μάρκο Μότα, Ντομένικο Κρισκίτο, Σαλβατόρε Μποκέτι και Φαμπιάνο Σαντακρότσε, ενώ περιμένει να δει πως θα ξεκινήσουν την χρονιά οι Ντανιέλε Μπονέρα και Αντρέα Ντοσένα.

Μέχρι να ανακτήσει την φόρμα του δεν θα κληθεί ο Τζενάρο Γκατούζο, ενώ δεν αναμένεται να επιστρέψει ο Σιμόνε Περότα. Γκαετάνο Ντ'Αγκοστίνο, Κλαούντιο Μαρκίζιο και Ματέο Μπρίγκι πιθανότατα θα κερδίσουν την κλήση τους, κάτι που φαντάζει πιο δύσκολο για τους Κρίστιαν Μάτζιο και Πασκουέλα Φότζια.

Στην επίθεση, Βιντσέντζο Ιακουΐντα, Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο και Τζουζέπε Ρόσι είναι σίγουροι στην ομάδα, άμεσα όμως αναμένεται να αντικατασταθεί ο Λούκα Τόνι από τον Τζανπάολο Πατσίνι.

Από την εθνική ελπίδων ο Λίπι θα καλέσει τους Μάριο Μπαλοτέλι και Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, αν πάρουν ευκαιρίες σε Ίντερ και Γιουβέντους, αντίστοιχα, ενώ δεν αποκλείεται η επιστροφή του Αντόνιο Κασάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: