Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΤΟΥΜΑ-ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


Μετά την απόκτηση των Ντίκα και Πιλότο ο Ηρακλής πρόσθεσε άλη μια μεταγραφή στο ρόστερ του,πρόκειται για τον 30χρονο σουηδό μεσοεπιθετικό Σαρμπέλ Τουμά ο οποίος την τελευταία χρονιά αγωνίζονταν με τη φανέλα την Γκλάντμπαχ.Οσο αναφορά την περίπτωση του 33χρονου σκοτσέζου μέσου,οι κυανόλευκοι είναι σε αναμονή αφου ο παίκτης δεσμεύτηκε να απαντήσει μέχρι την Κυριακή.Ο Πόλ Χάρτλευ έμεινε ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις και γενικότερα την πόλη της Θεσ/νίκης.Ο εκπρόσωπος του στην Ελλάδα κ. Καρασαβίδης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του οτι ο Χάρτλευ μπορεί να είναι η επόμενη μεταγραφή του Γηραιού αλλά η περίπτωση του παραμένει δύσκολη λόγο και των πολύ καλών οικονομικων προτάσεων απο την Αγγλία,μάλιστα η ομάδα του πρώην αρχηγου της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρόι Κίν η Ίπσουιτς δίνει το ποσό των 500.000 λιρών.Οι δυο επόμενοι στόχοι των κυανολεύκων είναι ένας επιθετικός και ένας κεντρικός αμυντικος.Για τον επιθετικό οι πληροφορίες λένε οτι πρόκειται για έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί σε καλές ευρωπαϊκές ομάδες και η περίπτωση του είναι σε προχωρημένο στάδιο αλλά αν δεν μπούνε οι υπογραφές τίποτα δεν είναι σίγουρο.Η άλλη περίπτωση που απασχολεί τον Ηρακλή είναι η θέση του στόπερ.Υπάρχουν δυο παίκτες που τους ενδιαφέρουν σημαντικά και προσπαθούν για να ολοκληρώσουν την μια μετεγγραφή εκ των δυο προτινόμενων Λατινοαμερικάνων στόπερ.Ενας εξ'αυτών αγωνίζεται στην πρώτη κατηγόρια της Αργεντινής.Πρόκειται για έναν παίκτη που το κασέ του είναι υψηλό.Σε πρώτη φάση ο Ηρακλής θέλει να αποκτήσει τον αργεντίνο στόπερ με μορφή δανεισμού.Εκτός από τον αργεντίνο υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που ενδιαφέρουν του ιθύνοτες της ομάδας για την θέση του κεντικού αμυντικού.Στην Θεσ/νίκη αναμένοται και οι άλλες μεταγραφές του Γηραιού,ο Γιάκομπ που θα έρθει Παρασκευή και ο Μιλάνο που θα έρθει την επόμενη εβδομάδα,κατά πάσα πιθανότητα την Τρίτη.

Δηλώσεις του Τούμα σε Σουηδικά ΜΜΕ.

Ο Σαρμπέλ Τουμά, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή μιλώντας σε μέσα της Σουηδίας έκανε λόγο για τέλος ενός εφιάλτη, αναφερόμενος στην περσινή σεζόν που είχε με την Γκλάντμπαχ στη Γερμανία: «Εμεινα 1,5 χρόνο στη Γερμανία και περισσότερο ήμουν στον πάγκο. Ακόμα και αν έπαιζα καλά, δε με εμπιστεύονταν. Ηταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που έμεινα τόσο πολύ στον πάγκο και ήταν ένα σοκ για μένα. Με μεταχειρίστηκαν πολύ άδικα».
Για τη μεταγραφή του στον Ηρακλή, ο Τουμά έκανε λόγο για «καλή δουλειά και για τις δύο πλευρές. Ηταν πολύ καλό για μένα να μάθω για το ενδιαφέρον του Ηρακλή. Και με πήραν ελεύθερο, άρα είναι μια καλή δουλειά και για τον Ηρακλή. Τώρα το μόνο που περιμένω είναι να παίξω».
Για τον Τουμά ενδιαφέρθηκε και η Χάμαρμπι: «Ναι είναι αλήθεια και βρεθήκαμε πολύ κοντά. Ομως οι ομάδες κάνουν τις επιλογές τους και δεν ήθελα να συνεχίσω τις διαπραγματεύσεις. Ηθελα να συνεχίσω στην Ευρώπη...».
Τι περιμένει από την καριέρα του στην Ελλάδα; «Υπέγραψα συμβόλαιο για δύο χρόνια. Θα είμαι ήρεμος και περιμένω να δω τι θα συμβεί. Απολαμβάνω πάντως τα πάντα και θα είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα. Είχα έρθει στο παρελθόν δύο φορές για διακοπές εδώ, το κλίμα είναι καλό, η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη και υπάρχουν διεθνή σχολεία που μπορούν τα παιδιά μου να πάνε. Ο γιος μου Φίλιπ είναι 6 ετών και η κόρη Ιζαμπέλ τριών και μπορώ να επιλέξω να πάνε σε αγγλικό σχολείο».

Ψίθυροι-Ψίθυροι

*Ο Οκκάς έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια και αμέσως αναπτύχθηκε φημολογία οτι πάει στον Ηρακλή.Ακόμα δεν υπάρχει τίποτα για την περίπτωση Οκκα.

*Αυτή την στιγμή ο Ηρακλής επικεντρώνει το ενδιαφέρον του για παίκτη εγνωσμένης αξίας με πολύ καλό βιογραφικό στην θέση της επίθεσης.

*Ο αμυντικός που θέλει να πάρει ο Ηρακλής είναι απο την πρώτη κατηγορία της Αργεντινής,που τον ακολουθούνε πολύ καλές συστάσεις.Αρχική γνώμη των ανθρώπων του Ηρακλή είναι να έρθει ως δανεικός.Υπάρχουνε και εναλακτικές,μια από Αργεντινή πάλι και μια από κεντρική Ευρώπη.

*Ο Οπερ τα έβαλε με τους μάνατζερ που τον έλεγαν οτι ο Ηρακλής έχει οικονομικά προβλήματα.Τώρα τρέχει και δεν φτάνει να βρει ομάδα.

*Ενδιαφέρον από την Παναχαϊκή για Φούφουλα που χτύπησε την πόρτα του Ηρακλή και περιμένει απάντηση.

*Με πολύ καλά λόγια μίλησαν πρώη συμπαίκτες του Μάουρο Μιλάνο στα ραδιόφωνα της πόλης(Φυντανίδης,Κανακούδης)που σταθήκανε περισσότερο στην τεχνική του και βεβαίως την ατυχία του.

*Στην Ιταλία βρίσκεται και πάλι ο Μπάμπης Καρακάσης.Η εξέλιξη της πορείας της προμελέτης για την κατασκευή του γηπέδου στη Μίκρα.

*Στην Αθήνα βρέθηκε χθες ο Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, προκειμένου να χειριστεί ορισμένες υποθέσεις, που αφορούν χορηγίες για τους “κυανόλευκους.Στόχος είναι α να άνέβουνε κατά 50% τα έσοδα από τις χορηγίες σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν και θεωρούν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο.

*Ιδιαίτερη κινητικότητα παρουσίασαν τα εισιτήρια διαρκείας του Ηρακλή για τη νέα περίοδο κατά τις δύο πρώτες μέρες της διάθεσής τους προς τους φιλάθλους. Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να ανανεώσουν την περσινή τους κάρτα, ενώ αρκετοί ήταν και αυτοί που πήραν φέτος διαρκείας ενώ δεν είχαν πάρει πέρυσι..

Δεν υπάρχουν σχόλια: