Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Αναμονή και… αισιοδοξία για Νασούτι

«Η απάντηση θα είναι θετική». Αυτό φέρεται να λέγεται στην ΠΑΕ Άρης σε ότι αφορά την απάντηση της Ρίβερ Πλέιτ για το θέμα παραχώρησης του Κριστιάν Νασούτι.
Η αναμονή που υπάρχει στο παραπάνω θέμα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα… αισιόδοξη και η οριστική απάντηση που περιμένουν στα γραφεία της ΠΑΕ είναι πλέον θέμα ωρών. Δεν αποκλείεται λοιπόν ακόμα και σήμερα οι «κίτρινοι» να προχωρήσουν στην όγδοη μεταγραφική τους ανακοίνωση, η οποία θα είναι αυτή του 27άχρονου αμυντικού της Ρίβερ Πλέιτ.
Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και αυτό που μένει είναι η ομάδα της Αργεντινής να υπογράψει το συμφωνητικό της παραχώρησής του. Κάποιες φορές λοιπόν η αναμονή είναι για καλό και ίσως και στην περίπτωση Νασούτι.
Στον Άρη επικρατεί διάχυτη αισιοδοξία ότι το θέμα θα ολοκληρωθεί το επόμενο 48ωρω και η απάντηση που θα λάβουν θα είναι θετική. Το τελικό «O.K.» της Ρίβερ θα σημάνει απευθείας και την θωράκιση στα μετόπισθεν.
Μια θέση όπου η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση μ’ έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα καλύψει το κενό που υπήρξε κατά την διάρκεια της προηγούμενης σεζόν πλαισιώνοντας τον Σανέλ Γιάχιτς στο κέντρο της άμυνας. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κριστιάν Νασούτι. Ο 27άχρονος Αργεντίνος αμυντικός αποτελεί την καλύτερη δυνατή λύση, μιας και διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό, με τεράστια εμπειρία στο Αργεντίνικο πρωτάθλημα. Έτσι εάν όλα πάνε καλά και «κλείσει» η λάτιν παροικία στην Θεσσαλονίκη μεγαλώνει, μιας και ο Νασούτι θα είναι ο πέμπτος παίκτης από την χώρα του ταγκό, ο οποίος θα γίνει κάτοικος Κλεάνθης Βικελίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: