Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Super League: Τεροβίτσας και επίσημα στην ΚΕΔ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Βασίλης Τεροβίτσας είναι από την Τετάρτη ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.

Ο πρώην διαιτητής του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας που κρέμασε την σφυρίχτρα του το φθινόπωρο του 2007, θα διαδεχθεί τον Γιώργο Γιαννόπουλο στη συγκεκριμένη θέση μετά από έξι μήνες θητείας του τελευταίου ο οποίος είχε προηγουμένως αντικαταστήσει τον Γιώργο Ψυχομάνη.

Ο Βασίλης Τεροβίτσας θα είναι ο υπεύθυνος για τον ορισμό των διαιτητών στην Σούπερ Λίγκα την επόμενη σεζόν και ενώ όπως έχει ανακοινωθεί ήδη ο Κύρος Βασσάρας θα έχει τον ρόλο του υπεύθυνου ανάπτυξης της διαιτησίας, αναλαμβάνοντας και την επιμόρφωση του, σε ένα νέο πόστο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βοηθός του Κύρου Βασσάρα στην συγκεκριμένη θέση θα είναι ο μέχρι πρότινος αρχιδιαιτητής, Γιώργος Γιαννόπουλος.

Η απόφαση για την τοποθέτηση του Βασίλη Τεροβίτσα στην προεδρία της ΚΕΔ έγινε με ψήφους 19-0 στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας. Τα άλλα μέλη στην τριμελή επιτροπή θα είναι ο Κώστας Φινοκαλιώτης αλλά και ο Σπύρος Παπαδάκο.

Πιο αναλυτικά οι αποφάσεις του Δ.Σ της ΕΠΟ: 1.Ομόφωνα τοποθετήθηκαν στη θέση του προέδρου της ΚΕΔ ο κ. Τεροβίτσας και ως μέλη οι κ. Παπαδάκος, Φινοκαλιώτης. Υπεύθυνος ανάπτυξης ανέλαβε ο κ. Βασάρας με συνεργάτη τον κ. Γιαννόπουλο.

2.Τα σεμινάρια προεπιλογής διαιτητών και βοηθών θα διεξαχθούν στην Καλαμάτα από τις 12 έως τις 16/7/2009 (διαιτητές Β΄, Γ΄ Εθνικής και βοηθοί Β΄ Εθνικής) και από τις 26 έως τις 30/7/2009 (διαιτητές και βοηθοί Super League).

3.Στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της Εθνικής Ελπίδων με την Πορτογαλία (9/10/2009) και την Λιθουανία (13/10/2009) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

4.Στο Ρέθυμνο θα διεξαχθούν δύο φιλικοί αγώνες της Εθνικής Νέων με την Πολωνία στις 16 και στις 18/9/2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: