Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Ξεκαθαρίζει το Νασούτι


Ο Κριστιάν Χαβιέρ Νασούτι... Ο 27χρονος Κριστιάν Νασούτι, ο κεντρικός αμυντικός της Ρίβερ Πλέιτ, πριν δύο περιόδους είχε φτάσει κοντά στο να εξασφαλίσει τη μεταγραφή του εκτός συνόρων της Λατινικής Αμερικής, όμως τότε η Ρίβερ δεν τον παραχώρησε στον Ολυμπιακό. Τώρα, όλα οδηγούν στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο Αργεντίνος αμυντικός εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα αποκτηθεί δανεικός για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς. Η υπόθεση αυτή αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο ή στη χειρότερη περίπτωση μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Αρης θα κινηθεί για να αποκτήσει έναν από τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν την εναλλακτική λύση.

Ο αδερφός του Τζιοβάνι Ντο Σάντος, ο Τζόναθαν απασχολεί τον Αρη. Οι "κίτρινοι" ενδιαφέρονται για τον νεαρό ποδοσφαιριστή που ανήκει στην Μπαρτσελόνα και δεν αποκλείεται να αποκτήσουν ως μία εναλλακτική λύση. Θα τον προσθέσει στους δύο νεαρούς που αποκτήθηκαν προσφάτως, τον Ισπανό Ερνάντεθ Ομάρ Γκαρσία και τον Ιρλανδό Ίαν Ντέιλι.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, αντίπαλοι της νέας ομάδας που θα δημιουργήσει ο Ιομάρ Μαζίνιο είναι η Τορίνο, η Σιένα, η Μπάρι και πιθανόν η Φιορεντί

Δεν υπάρχουν σχόλια: