Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Προβάδισμα η Μπάρτσα για Ριμπερί...



Φάση από τον τελικό Μπάγερν - Ντόρτμουντ Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην «pole position» για την εξασφάλιση της υπογραφής του Φρανκ Ριμπερί, πράγμα που σημαίνει ότι, αν η Μπάγερν αποφασίσει να παραχωρήσει τον Γάλλο διεθνή, οι πρωταθλητές Ισπανίας και Ευρώπης θα έχουν τον πρώτο λόγο στη διεκδίκησή του.

Η φημολογία που θέλει τον Ριμπερί να εγκαταλείπει αυτό το καλοκαίρι το Μόναχο συνεχίζεται και πιθανοί προορισμοί παραμένουν η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα της Βαρκελώνης «El Mundo Deportivo», οι Καταλανοί διατηρούν προβάδισμα έναντι των Μαδριλένων. Λέγεται ότι ο πρόεδρος της Μπάρτσα Ζοάν Λαπόρτα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε και ότι υπάρχει καλή σχέση μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας έχει το λόγο του εκπροσώπου της Μπάγερν ότι αν πωληθεί ο Ριμπερί, η Μπαρτσελόνα θα έχει τον πρώτο λόγο. Βεβαίως, υπάρχει και το «χαρτί» της Ρεάλ, που δεν είναι άλλο από τον συμπατριώτη του Ριμπερί Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος δε θα αφήσει τόσο εύκολα τον στόχο της Ρεάλ να ξεφύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: