Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Βολευ-Ακόμη δύο στον ΠΑΟΚ

dimitrakopoulos_ethniki.jpgΤην απόκτηση δύο ακόμη παικτών ανακοίνωσε την Παρασκευή (19/6) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος προχωρά με γρήγορους ρυθμούς στον προγραμματισμό της νέας περιόδου. Μετά τους Ωρολογά και Πλίκα ο Δικέφαλος του Βορρά γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τους Θεόδωρο Μποζίδη και Χρήστο Δημητρακόπουλο.


Η μετακίνηση των δύο αθλητών στη Θεσσαλονίκη ήταν γνωστή εδώ και πολλές μέρες, με την καθιερωμένη σε τέτοιες περιπτώσεις ανακοίνωση να απομένει, για να επισημοποιήσει τις μεταγραφές. Οι δυο αθλητές βρέθηκαν στη συμπρωτεύουσα και έβαλαν την υπογραφή τους στα ενός έτους διάρκειας συμβόλαιά τους, παρουσία και του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Γιάννη Μέλκα.

Οι μεταγραφές δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ για τους Θεσσαλονικείς που εξετάζουν παράλληλα μια ακόμη περίπτωση για τη θέση του ακραίου. Πρόκειται για τον Φραντσέσκο Μπιριμπάντι της Κούνεο, ο οποίος σε περίπτωση που πει το «ναι» θα αποτελέσει μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ, αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: