Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Ολοταχώς για "διαζύγιο" ΑΕΚ και Εντίνιο


Ο Εντίνιο ήταν η χρυσή αλλαγή του Μπάγεβιτς Ο Εντίνιο είναι γνωστό ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο διεθνής Πορτογάλος επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει και όπως όλα δείχνουν η πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν έρχεται "λουκούμι" και στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάνατζερ που εκπροσωπεί τη γαλλική ομάδα έκανε μία πρώτη διερευνητική επαφή για την απόκτηση του 27χρονου φορ. Η "Ένωση" έχει ορίσει σαν τιμή πώλησης του το 1,5 εκατ. ευρώ και δύσκολα θα πέσει κάτω από αυτό το ποσό. Πλέον μένει να δούμε αν η Παρί Σ.Ζ. θα κάνει την επόμενη και πιο σημαντική κίνηση, καταθέτοντας πρόταση για την απόκτηση του Εντίνιο.

Περιμένει ειδοποίηση ο Μάρκοβιτς, κίνηση για Λεονάρντο
Στο μεταξύ, ο Μάριαν Μάρκοβιτς με δηλώσεις του εκπροσώπου του, Ντάρκο Βούγιοβιτς, στην εφημερίδα "Sportday", εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος:

"Είχα μια επικοινωνία με άνθρωπο της ΑΕΚ και μας ενημέρωσε ότι δεν έχουν διαθέσιμες θέσεις για ξένους. Έτσι θα πρέπει να συζητηθεί το θέμα του Μάρκοβιτς τη Δευτέρα για να ληφθούν αποφάσεις για τους ξένους που θα διατηρηθούν στην ΑΕΚ. Την Τρίτη ή την Τετάρτη θα γνωρίζουμε αν γίνει κίνηση για την απόκτηση του Μάρκοβιτς".

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει καμία ουσιστική εξέλιξη στην υπόθεση του Ογκαράρου, ενώ πάντα βρίσκεται στα υπόψη των ανθρώπων της "Ένωσης" ο Ελντερ της Λανς.

Σε ότι αφορά την υπόθεση Μάκου το αργότερο μέχρι την Τρίτη αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τον Πανιώνιο, ενώ τα επόμενα 24ωρα η ΑΕΚ θα κάνει την κίνησή της για την απόκτηση του Λεονάρντο από τον Λεβαδειακό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: