Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

"Βόμβα" με Ούγκο Βιάνα η Λάρισα


Ο Πορτογάλος μέσος της Βαλένθια, Ούγκο Βιάνα Μία σημαντική κίνηση προσπαθεί να ολοκληρώσει τις τελευταίες ώρες η διοίκηση της Λάρισας. Πρόκειται για τον Ούγκο Βιάνα, τον διεθνή με την Εθνική Πορτογαλίας επιτελικό μέσο. Ο Κώστας Πηλαδάκης φέρεται να είναι σε επαφές με την Βαλένθια για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς.

Ο Ούγκο Βιάνα αγωνίστηκε την περίοδο που τελείωσε στην Οσασούνα, επίσης ως δανεικός από την Βαλένθια. Ενα ακόμα στοιχείο από την καριέρα του είναι ότι έχει υπάρξει συμπαίκτης του Νίκου Νταμπίζα στην Νιούκαστλ, ενώ φυσικά κορυφαία στιγμή του θεωρείται η συμμετοχή του με την Πορτογαλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανία το 2006.

Ο Βιάνα είναι 27 χρονών και στην Πορτογαλία αγωνίστηκε στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας το 2001 μέχρι και το 2002. Μάλιστα ήταν η χρονιά όπου η ομάδα της πρωτεύουσας κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Στην συνέχεια και για μία τριετία, μέχρι το 2005 έπαιξε στην Νιούκαστλ και μάλιστα ήταν συμπαίκτης με τον Νίκο Νταμπίζα, ενώ από την Πρέμιερ Λιγκ και την Αγγλία μετακόμισε στην Βαλένθια και την Πριμέρα Ντιβιζιόν το 2005.

Δεν υπάρχουν σχόλια: