Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Στον ΠΑΟΚ ο Φιλομένο!


Ο Λούσιο Φιλομένο πανηγυρίζει Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λούσιο Φιλομένο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ! Ουσιαστικά θα πρέπει να μιλούμε για μια ακόμη μεταγραφή της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Αργεντινός επιθετικός (σ.σ.: ο οποίος είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, οπότε δεν πιάνει θέση ξένου) θα αποτελέσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την έβδομη μεταγραφή του "Δικεφάλου" του Βορρά, που ήδη έχει ολοκληρώσει έξι μεταγραφικές κινήσεις.

Ο 29χρονος άσος είχε απασχολήσει πριν από δύο μήνες τους "ασπρόμαυρους", αλλά τότε δεν υπήρξε αίσιο τέλος στην υπόθεση. Οι Θεσσαλονικείς ήρθαν ξανά σε επαφή με τον πρώην φορ του Αστέρα Τρίπολης, που εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος.

Ο Φιλομένο είχε συζήτηση με τον μάνατζέρ του, Χουάν Κρους Ογέρ, σχετικά με την προσφορά του ΠΑΟΚ και αναμενόταν να δώσει αργά το βράδυ της Παρασκευής την απάντησή του. Τελικά λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο μάνατζερ του Αργεντινού φορ μεταβίβασε στους ανθρώπους του "δικεφάλου", την απόφαση του αριστεροπόδαρου επιθετικού, ο οποίος αποδέχθηκε το διετές συμβόλαιο που του προσέφεραν οι "ασπρόμαυροι".

Ο Φιλομένο, σε παλιότερη τοποθέτησή του για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, είχε πεi ότι: "Είναι μία αληθινά μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και με μία καλή δουλειά να γίνεται εκεί όπως τουλάχιστον φαίνεται και φέτος. Είναι μεγάλη ομάδα πραγματικά. Τον περίμενα σίγουρα βελτιωμένο μετά τις κινήσεις που είχαν γίνει το καλοκαίρι όμως δεν περίμενα σίγουρα ότι θα είναι και δεύτερος στο πρωτάθλημα.

Του αξίζει όμως και πιστεύω ότι μπορεί να διεκδικήσει και την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρω φυσικά ότι πρόεδρος είναι ο Ζαγοράκης και ξέρω επίσης καλά ότι ήταν από τους καλύτερους έλληνες ποδοσφαιριστές. Αυτό κατά την γνώμη μου είναι πολύ ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: