Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

"Ανοίγει τα χαρτιά του" ο Τσακίρης


Ο ισχυρός άντρας του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, θα είναι τελικά αυτός που θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για την νέα περίοδο την Δευτέρα. Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα αναφερθεί σε διάφορα θέματα.

Αυτό φυσικά που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των περισσοτέρων είναι το θέμα του Μάκου και το αν τελικά ο Πανιώνιος θα τον παραχωρήσει στην ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ανακοινωθεί και την Δευτέρα η παραχώρησή του.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ είναι η εξής: "Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος κ. Κων/νος Τσακίρης θα παρευρεθεί και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στα πλαίσια της παρουσίασης των νέων Εισιτηρίων Διαρκείας 2009-2010, η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009, στις 13:00, στο press area του γηπέδου της Νέας Σμύρνης".

Στον μεταγραφικό τομέα, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένονται στην Αθήνα, τόσο ο Μπόσκο Μπάλαμπα, όσο και ο Ουέλινγκτον, προκειμένου να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους. Ο τελευταίος που έρχεται ως δανεικός από την Εσπανιόλ, δεν αποκλείεται να έχει μαζί του και τον Μπεθέρα, ο οποίος φαίνεται πως είναι ο εκλέκτός για την θέση του τερματοφύλακα.

Στο μεταξύ, οριστικοποιήθηκαν κάποια φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Πανιώνιος στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Ετσι κατά την παραμονή στο Βέλγιο, στις 22 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Σεντ Τρούιντεν, στις 25 την Σερκλ Μπριζ και στις 26 την Αντβέρπ.

Στις 2 Αυγούστου η ομάδα θα επιστρέψει στην βάση της, ενώ στις 7 θα φύγει για την Ιταλία και την περιοχή της Περούτζια, όπου μέχρι τις 12 Αυγούστου θα παίξει και εκεί κάποια φιλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: