Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Τέλος ο Ραμάλχο απ' την Σάο Πάολο

sao20paulo20fc2.jpgΜουρίτσι Ραμάλχο τέλος απ' την Σάο Πάολο. Ο εν λόγω τεχνικός απολύθηκε απ' την θέση του λόγω του αποκλεισμού της ομάδας απ' τα ημιτελικά του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες. Ο 54χρονος τεχνικός είχε οδηγήσει στο παρελθόν την συγκεκριμένη ομάδα σε τρεις συνεχόμενους τίτλους στο πρωτάθλημα Βραζιλίας.



«Ο πρόεδρος της Σάο Πάουλο κάλεσε τον Μουρίτσι για να του ανακοινώσει την απόλυσή του», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του βραζιλιάνικου συλλόγου, η διοίκηση του οποίου λίγο αργότερα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση. «Ο Μουρίτσι Ραμάλχο θα πάει το Σάββατο στο προπονητικό κέντρο για ν` αποχαιρετήσει τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τους υπεύθυνους της ομάδας».

Ο Ραμάλχο ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Σάο Πάουλο τον Ιανουάριο του 2006 και σε συνολικά 252 αγώνες είχε ρεκόρ 139 νίκες, 67 ισοπαλίες και 46 ήττες. Ο παλιός παίκτης του βραζιλιάνικου συλλόγου (τη δεκαετία του 70), είχε την τιμή τα τελευταία τέσσερα χρόνια να κατακτά τον τίτλου του κορυφαίου προπονητή της χώρας, κάτι που ωστόσο δεν στάθηκε ικανό να τον διατηρήσει στον πάγκο της ομάδας μετά από τον αποκλεισμό.

Να θυμίσουμε ότι η Σάο Πάουλο, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες ηττήθηκε με συνολικό σκορ 4-1 από την Κρουζέιρο (1-2, 0-2) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: