Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Έμεινε ο Μπουρούσης



Εντυπωσιακός ήταν ο Μπουρούσης κόντρα στον Πανιώνιο Ο Γιάννης Μπουρούσης είπε τελικά το πολυπόθητο "ναι" στην πρόταση του Ολυμπιακού και θα παραμείνει "κάτοικος λιμανιού" για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο διεθνής σέντερ ικανοποιήθηκε από την προσφορά ύψους 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο (συν κάποια μπόνους) και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!

Το ραντεβού της Παρασκευής ανάμεσα στον εκπρόσωπο του παίκτη Κώστα Παπαδάκη και τους "ισχυρούς" άνδρες της ομάδας του Πειραιά, αδερφούς Αγγελόπουλους, ήταν το ιδιαίτερα μακρύ (αφού είχε διάρκεια εφτά ωρών!) αλλά και το πλέον καθοριστικό.

Μπορεί η φημολογία να ήθελε τις δύο πλευρές να μην δίνουν τα χέρια, όμως όπως έγινε γνωστό τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Μπουρούσης αγνόησε τις... σειρήνες της Μαδρίτης, αλλά και αυτές του ΝΒΑ και έβαλε τέλος στο σίριαλ που έπαιζε εδώ και καιρό στις "ερυθρόλευκες" οθόνες. Παράλληλα έβαλε τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να τον δελεάσει...

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η αρχική πρόταση του Ολυμπιακού ήταν 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ οι απαιτήσεις του Μπορούση 1,8 εκατ. ευρώ. Όσο για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του 25χρονου σέντερ ήταν από την αρχή θέμα επιλογής του παίκτη αφού ο Ολυμπιακός ήταν ανοιχτός τόσο σε διετή όσο και σε τριετή συνεργασία.

Ο Μπουρούσης, ο οποίος συνολικά θα αποκομίσει περίπου 5,1 εκατ. ευρώ είναι πλέον ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού μετά τον Θοδωρή Παπαλουκά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: