Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Σύγκρουση... συμφερόντων στο Μπλουφοντέιν


Ο Μπέρναρντ Πάρκερ πανηγυρίζει στο παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία Αν θέλει να είναι σίγουρα στα ημιτελικά του Κονφεντερέισονς Καπ η διοργανώτρια Νότια Αφρική, θα πρέπει να μην ηττηθεί το βράδι του Σαββάτου από την Ισπανία.
Και αυτό γιατί σε περίπτωση που την ίδια ώρα το Ιράκ νικήσει τη Νέα Ζηλανδία, οι "Μπαφάνα - Μπαφάνα" θα κοιτάζουν τη διαφορά τερμάτων.
Η Νότια Αφρική έχει +2 γκολ και το Ιράκ -1.

Βέβαια οι Ισπανοί δεν πρόκειται να είναι αδιάφοροι, καθώς στοχεύουν σε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ, την 15η σερί νίκη τους, κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ ως τώρα εθνική ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Οι Ισπανοί έστω και με ισοπαλία θα ισοφαρίσουν και ένα άλλο ρεκόρ, που κατέχει η Βραζιλία από το 1996. Θα φτάσει τα 35 παιχνίδια χωρίς ήττα.
Αλλωστε ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε, που μετράει 12 νίκες στη σειρά, δήλωσε: "Μπορεί να κάνουμε αλλαγές, αφού εξασφαλίσαμε την πρόκριση, αλλά ο πρώτος στόχος μας είναι η νίκη!"
Το Φρι Στέιτ του Μπλουμφοντέιν αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Στο παιχνίδι του Ιράκ με τη Νέα Ζηλανδία, πέρα από τις ελπίδες των Ασιατών για πρόκριση, και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν ναπετύχουν το πρώτο τους γκολ στη διοργάνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: