Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Περιμένουν τον Γκουέντε στην Ξάνθη


Ο Καρίμ Γκουεντέ της Αρτμίντια Μία μεταγραφή την οποία προσπαθεί να κάνει η Σκόντα Ξάνθη από τον Γενάρη, φαίνεται ότι είναι πλέον θέμα χρόνου να πραγματοποιηθεί. Συγκεκριμένα ο Καρίμ Γκουέντε, που ανήκει στην Αρτμέντια Μπρατισλάβας, είναι έτοιμος να ενταχθεί ως ελεύθερος στο δυναμικό της ακριτικής ομάδας.

Ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Εξέδρα", ανέφερε: "Από την πρώτη στιγμή που έμαθα για το ενδιαφέρον της Ξάνθης, θεώρησα ότι μια μεταγραφή στην Ελλάδα θα έκανε καλό στην καριέρα μου. Περιμένω ότι θα ζήσω μια πολύ ενδιαφέρουσα περιπέτεια στη χώρα σας και γι' αυτό ανυπομονώ να έρθω".

Στην συνέχεια τόνισε: "Αφού συμφωνήσαμε σχεδόν αμέσως, άρχισα να ψάχνω πληροφορίες για την Ξάνθη στο Ιντερνετ. Εμαθα ότι διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, ότι η πόλη είναι ήσυχη και προσφέρεται για να αφοσιωθείς στο ποδόσφαιρο. Είδα επίσης ότι η ομάδα ξεκίνησε εκπληκτικά στο περσινό πρωτάθλημα, χωρίς όμως να έχει ανάλογη συνέχεια. Δεν φοβάμαι ούτε την αλλαγή περιβάλλοντος ούτε το τι θα συναντήσω. Είμαι έτοιμος να δώσω μάχη για να καθιερωθώ".

Φυσικά αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει ήδη με τον Βόλφανγκ Βολφ: "Εχω μιλήσει με τον κ. Βολφ και ξέρω ότι έχει όνειρα. Θέλει να οδηγήσει την Ξάνθη ψηλά, να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: