Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

ΝΤΡΕΝΤΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!



Ακόμα ένας παίκτης φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "Marca", η οποία στο έγκριτο ρεπορτάζ της για την Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρει πως οι "ερυθρόλευκοι" ενδιαφέρονται για τον Ρόιστον Ντρέντε, ωστόσο ο ολλανδός δεν δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η "Βασίλισσα" θέλει να δώσει δανεικό τον 22χρονο ή να τον πουλήσει χρησιμοποιώντας οψιόν επαναγοράς, καθώς δεν θέλει να τον χάσει. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως "έξι ομάδες ενδιαφέρονται για τον Ντρέντε. Τρεις ιταλικές (Γιουβέντους, Τζένοα, Φιορεντίνα), η Τότεναμ από την Αγγλία και οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός από την Ελλάδα".
Το άρθρο στη συνέχεια αναφέρει σχετικά με τις προθέσεις του ολλανδού παίκτη: "Στόχος του είναι να πάει σε ομάδα που να παίζει στο Champions League και η επιλογή της Ελλάδας είναι αυτή που θέλει λιγότερο".Πρώτη προπόνηση με Κετσπάγια
Στο μεταξύ, μετά την πρώτη συγκέντρωση της Παρασκευής (19/6), ακολούθησε η πρώτη προπόνηση, που έγινε το πρωί του Σαββάτου (20/6) για τους "ερυθρόλευκους", υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Συγκεκριμένα, οι παίκτες μαζεύτηκαν στις 9 το πρωί και υπό τις εντολές του γεωργιανού τεχνικού, προπονήθηκαν για περίπου μιάμιση ώρα.
Ο Κετσπάγια, που δεν τους μίλησε πολύ την Παρασκευή, είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τους παίκτες να τρέχουν, να κάνουν ασκήσεις με την μπάλα, αλλά και χωρίς αυτή και σίγουρα είδε κάποια πράγματα τα οποία θα του χρησιμεύσουν για τη συνέχεια. Η επόμενη προπόνηση θα γίνει πάλι Σάββατο στις 7.30 το απόγευμα, ενώ η τελευταία, πριν την αναχώρηση για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, την Κυριακή στις 19.00.
Αποθέωση Μέλμπεργκ από Ρανιέρι
Εξάλλου, με τα καλύτερα λόγια για τον Ολοφ Μέλμπεργκ μίλησε σε μερίδα του αθλητικού Τύπου ο Κλαούντιο Ρανιέρ. Ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους τόνισε χαρακτηριστικά πως "εγώ πάντως δεν θα τον έδινα ποτέ, αν ήμουν ακόμα στην Γιουβέντους".
Ο ιταλός προπονητής είπε μεταξύ άλλων: "Ο Μέλμπεργκ είναι μεγάλος αμυντικός, ένας εξπέρ στη θέση του. Ο Ολυμπιακός επενδύει σωστά με την απόκτησή του. Είναι αφεντικό στην άμυνα, κυριαρχεί στην περιοχή του. Παίζει το ίδιο άνετα είτε ως σέντερ μπακ, είτε στη δεξιά πλευρά. Πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια και με το κεφάλι.
Ειλικρινά το γνωρίζω για ποιο λόγο τον πούλησε η Γιουβέντους. Ίσως γιατί αποκτήθηκε ο Καναβάρο, ίσως γιατί στη Γιούβε θέλουν να προωθήσουν κάποιους νεότερους παίκτες. Μπορεί να το κάνουν για να εξοικονομήσουν κάποια χρήματα. Εγώ, πάντως, σίγουρα δεν θα τον έδινα ποτέ αν ήμουν ακόμη στη Γιουβέντους".
Σε άλλες του δηλώσεις, ο Ρανιέρι, σχολίασε: "Πρόκειται δίχως άλλο για μια εξαιρετική μεταγραφή του Ολυμπιακού. Ένα πραγματικό κόλπο γκρόσο. Το πιστεύω ακράδαντα πως θα είναι leader στην άμυνα του συλλόγου. Λατρεύει να αγωνίζεται σε γεμάτους αγωνιστικούς χώρους και θεωρεί χρέος του να δίνει στο παιχνίδι τον πιο καλό του εαυτό ως ανταμοιβή στους ανθρώπους που ήρθαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα. Και επειδή ο Ολυμπιακός έχει και φανατικό και θερμό κοινό και θα τον λατρέψουν για αυτή του την αντιμετώπιση και θα τους λατρέψει και ο ίδιος".

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: