Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

1η προπόνηση ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Για ακόμη μια φορά,ο κόσμος του ΠΑΟΚ απέδειξε την αγάπη και την τρέλα που έχει για την ομάδα του. Πάνω από 15.000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν την 1η προπονηση της ομάδας για την νέα αγωνιστικη περίοδο 2009-2010. Η ατμοσφαιρα ηταν εξαιρετικη και ολα εδειχναν σαν να προκειται να διεξαχθεί αγώνας. Αποθεώθηκε όλη η ομάδα και φυσικά ο Πρόεδρος Θόδωρος Ζαγοράκης και Τεχνικός Διευθυντης Ζήσης Βρύζας. Ακούστηκαν και καινουργια συνθήματα που αναφέρονταν στους νέους παικτες του ΠΑΟΚ,καλοσωριζοντας τους στην νεα τους ομαδα.
Απόντες από την προπόνηση είναι ο Κοντρέρας που έχει πάρει ειδική άδεια αφού είχε υποχρεώσεις με την Εθνική της Χιλής, ο Βιεϊρίνια αφού ο ΠΑΟΚ δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με την Πόρτο αλλά και ο Σαβίνι.
Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Φερνάντο Σάντος εξέφρασε την έκπληξη του από την παρουσία του κόσμου και τόνισε πως επιθυμία του είναι να το ανταποδώσει η ομάδα μέσα στο γήπεδο: "Μας εξέπληξε η παρουσία του κόσμου και θέλουμε να κάνουμε και εμείς το ίδιο μέσα στο γήπεδο".

Από την πλευρά του ο Κώστας Χαλκιας μίλησε για τους φετινούς στόχους: "Φέτος κάνουμε πρωταθλητισμό, είναι μεγάλες οι απαιτήσεις και μεγάλη η δική μας όρεξη".

Τέλος ο Μπρούνο Τσιρίλο έσταξε μέλι για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας: "Είναι η καλύτερη πρώτη που έχω ζήσει αυτοί οι φίθλαθλοι αξίζουν μεγάλες επιτυχίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: