Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Βόλεϊ -Κλείνει Χιετάνεν ο ΠΑΟΚ

hietanen.jpgΠολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμα Φιλανδού, του Μάτι Χιετάνεν βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο ακραίος της Ιταλικής Πινέτο ήταν πολύ κοντά στον Πανελλήνιο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν φαίνεται να προτιμά τον «δικέφαλο του βορρά», όπου αγωνίζεται και ο συμπατριώτης του Όλι Πέκα Ογιάνσιβου.

Από αύριο ξεκινάει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος, ωστόσο για τον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να υπάρχει άγχος για να κλείσει το ρόστερ του. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι οι Θεσσαλονικείς είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Φιλανδού Μάτι Χιετάνεν και αν τα καταφέρουν θα έχουν ολοκληρώσει τις κινήσεις τους. Ο πρώην παίκτης της Πινέτο αγωνίζεται στη θέση του ακραίου, είναι γεννημένος στις 3/1/1983, έχει ύψος 1.99, βάρος 90 κιλά και στην επίθεση χτυπάει 3.50, ενώ μπλοκ κάνει στα 3.20.
Όσον αφορά την καριέρα του ξεκίνησε στην Τάμπερε Ίσκου Βόλεϊ, συνέχισε στην Σαλόν για δύο χρόνια, πριν επιστρέψει στη Τάμπερε για μια τριετία. Η συνέχεια της καριέρα του τον βρήκε στην Πάντοβα, μετά στην Γαλλία και την Αβιγιόν, πριν βρεθεί και πάλι στην Ιταλία για λογαριασμό των Μάντοβα και πάλι και Πινέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: