Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Σέρτζιο Κονσεϊσάο: «Καλό ξεκίνημα για καλύτερη σεζόν»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήταν φειδωλός αλλά ουσιαστικός μιλώντας στο «Goal» εν όψει της σημερινής πρώτης προπόνησης. Ο μοναδικός αρχηγός από τους τρεις της περσινής σεζόν που παρέμειναν στο ρόστερ του "δικέφαλου" μίλησε για τις σκέψεις του για τη χρονιά που ουσιαστικά ξεκινά σήμερα το απόγευμα με την πρώτη επίσημη συγκέντρωση.

«Σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά»

Αναφερόμενος στη σημερινή πρώτη προπόνηση, που σηματοδοτεί την έναρξη της σεζόν 2009-2010, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τόνισε: «Ξεκινάμε με αρκετή όρεξη για δουλειά και με την ελπίδα να μπορέσουμε να πετύχουμε καλά πράγματα για να χαρούμε και εμείς, αλλά και οι φίλαθλοί μας». Ο Πορτογάλος μέσος στάθηκε και στο «κλειδί» για την επιτυχία: «Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να δουλέψουμε χωρίς προβλήματα και να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα. Θα είναι ό,τι καλύτερο για μας να μπούμε δυνατά τόσο στις προπονήσεις όσο και στους επίσημους αγώνες, διότι παίζει μεγάλο ρόλο για μια ομάδα να ξεκινήσει με θετικά αποτελέσματα και να έχουμε μια σεζόν καλύτερη της περσινής».

Τον δικαιώνουν οι αριθμοί

Και σ' αυτή την επισήμανσή του ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δικαιώνεται από τους αριθμούς. Πέρυσι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν στις 30 Αυγούστου, με την πρώτη ήττα να έρχεται έπειτα από 11 επίσημους αγώνες, στις 16 Νοεμβρίου. Ο "δικέφαλος" στηρίχτηκε σ' αυτό το εντυπωσιακό ξεκίνημα για να φτάσει στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα, μια θέση που δεν είχε κατακτήσει ποτέ τα τελευταία 30 χρόνια, χωρίς όμως να καταφέρει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στη διαδικασία των πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: