Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

"Βόμβα" Ογκουνσότο στον Εργοτέλη


Ο Μαλεζάς παρακολουθεί τον Ογκουνσότο Μία ημέρα μετά το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Εργοτέλη, δημιουργήθηκε πρόβλημα με τον Πάτρικ Ογκουνσότο. Ο Νιγηριανός ζήτησε να κάνει χρήση της ρήτρας στο συμβόλαιό του και να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στην Σπάρτακ Νίλτσικ της Ρωσίας. Η ομάδα του έδωσε άδεια τεσσάρων ημερών.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει: "Η ΠΑΕ Διεθνής Ενωσις Εργοτέλης ενημερώνει ότι χορηγήθηκε άδεια τεσσάρων ημερών στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος εκδήλωσε την επιθυμία να κάνει χρήση της ρήτρας που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο του. Ο επιθετικός της ομάδας μας θα μεταβεί στην Ρωσία για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στην Σπάρτακ Νάλτσικ.

Παρά το απρόοπτο που δημιούργησε στην ομάδα μας ο ποδοσφαιριστής μια ημέρα μετά την έναρξη της προετοιμασίας, η διοίκηση ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο του Εργοτέλη ότι ήδη κινείται για μεταγραφές με στόχο την καλύτερη ενίσχυση της ομάδας μας".

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ενημέρωσε και για την επιστροφή του Μιχάλη Ξημεράκη: "Στην οικογένεια του Εργοτέλη επιστέφει δυναμικά ο Μιχάλης Ξημεράκης. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας μας αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης και θα αναλάβει την ευθύνη της εκγύμνασης των τερματοφυλάκων.

Ο Μιχάλης Ξημεράκης ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με μεγάλες επιτυχίες του Εργοτέλη στο παρελθόν, θα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του ως μέλος του τεχνικού επιτελείου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: