Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Ρεάλ Μαδρίτης: "Βόμβα" 35.000.000 ευρώ με Μπενζεμά!

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα (01/7) της μαδριλένικης εφημερίδας "Marca", η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πιο κοντά σε συμφωνία με τη Λιόν για τη μετακίνηση του παίκτη στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και είναι μάλιστα θέμα ωρών μέχρι να επιτευχθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Η ίδια πηγή αποκαλύπτει πως οι "μερένγκες" είναι διατεθειμένοι να αυξήσουν την προσφορά τους από τα 32 στα 35.000.000 ευρώ, ποσό που πλησιάζει σημαντικά τα 40.000.000 που αξιώνει εδώ και καιρό η Λιόν και το οποίο είναι ικανό να κάμψει τις αντιστάσεις του προέδρου των "λιονέ", Ζαν-Μισέλ Ολά.

"Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο μέσα στις επόμενες ώρες να έχουμε κάτι νέο. Δεν αναφέρομαι στον Βίγια γιατί η Βαλένθια δεν έχει αλλάξει τη στάση της", τόνισε την Τετάρτη ο διευθυντής της Ρεάλ, Χόρχε Βαλντάνο, με τις φήμες για τον Μπενζεμά να οργιάζουν...

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 21χρονος φορ αναμένεται να έχει εντός της ημέρας συνάντηση με τους παράγοντες της Λιόν για να ξεκαθαριστεί το μέλλον του στο "Ζερλάν", ενώ σε περίπτωση που γίνει μέλος των "γκαλάκτικος" θα αποτελέσει το τέταρτο φετινό απόκτημα μετά τους Κακά, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ραούλ Αμπιόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: