Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Μποροβήλος: "Θα πάρουμε παίκτες αξίας"


Από την πρώτη προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης Η νέα χρονιά ξεκίνησε και... επίσημα για τον Αστέρα Τρίπολης, με την πρώτη συγκέντρωση των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας, που έλαβε χώρα την Τρίτη. Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος, μίλησε για τις μεταγραφές που θα γίνουν, τονίζοντας ότι πρόκειται για παίκτες αξίας.

"Ξεκινάει σήμερα μία νέα ποδοσφαιρική περίοδο, είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε πώς τη νέα χρονιά ο Αστέρας θα βρει τον βηματισμό του και θα εντυπωσιάσει και πάλι το πανελλήνιο. Πιστεύουμε πώς αυτή την στιγμή δεν είναι σωστό να μιλάμε για συγκεκριμένους στόχους, αλλά μπορώ να σας πω ότι ο Αστέρας επιδιώκει να φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα, που θα κατεβαίνει σε κάθε αγώνα έχοντας ως στόχο τη νίκη ανεξαρτήτως έδρας και του ονόματος της αντιπάλους ομάδας", είπε αρχικά.

Στην συνέχεια μίλησε για τις μεταγραφές που θα γίνουν: "Αυτή την στιγμή η ομάδα δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές της και πιστεύω πώς τις επόμενες ημέρες, μόλις ολοκληρωθούν όλες οι λεπτομέρειες θα προχωρήσουμε σε 4-5 μεταγραφές παικτών εγνωσμένης αξίας".

Από την πλευρά του ο προπονητής Ρομπέρτο Μάριο Κάρλος Γκόμες, είπε: "Είμαστε πολύ θετικοί σε αυτό το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον Αστέρα, έχοντας βρει ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών και ένα γενικότερο θετικό κλίμα στην ομάδα. Τις επόμενες ημέρες θα έρθουν και οι υπόλοιποι παίκτες μόλις ολοκληρώσουν τα διαδικαστικά στοιχεία με τα χαρτιά τους. Εύχομαι να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό, παίκτες, προπονητές, διοίκηση, ο φίλαθλος κόσμος, για να πάνε όλα καλά μέσα στην χρονιά για τον Αστέρα".

Τέλος ο Νίκος Λαζαρίδης ως αρχηγός, επεσήμανε: "Να καλωσορίσουμε το νέο προπονητή και όλα τα νέα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα. Εύχομαι να είναι μία χρονιά γεμάτη υγεία και να είναι καλύτερη από την περσινή. Θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο ότι θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο, προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Δεν υπάρχουν σχόλια: