Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Άρης και... δεν είναι καλά!

arisiproti.jpgΜια δόση τρέλας πρέπει να την έχεις για να αφήσεις τις παραλίες της Χαλκιδικής και να παρακολουθήσεις μια προπόνηση. Όμως οι φίλοι του Άρη το φωνάζουν ότι «δεν είναι καλά»! Έτσι περίπου 17000 οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» ήταν παρόντες το απόγευμα της Τετάρτης στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης» στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν για να αποθεώσουν τον Γκρατσιάν, τον Νασούτι, αλλά και τα άλλα φετινά σπουδαία μεταγραφικά αποκτήματα!

Γενικό προσκλητήριο σήμανε στις τάξεις των φιλάθλων του Άρη για την πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. Περισσότεροι από 15.000 φίλοι της ομάδας βρίσκονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να χειροκροτήσουν και να αποθεώσουν παλιούς και νέους παίκτες. Οι νεοφερμένοι στο Χαριλάου παρακολουθούσαν αμήχανοι τις εκδηλώσεις των οπαδών. Μαζίνιο: «Στόχος η έξοδος στην Ευρώπη»

Την αποθέωση γνώρισαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου παρουσία 15.000 φιλάθλων. Πραγματικό σόου ετοίμασε η διοίκηση (στα πρότυπα του NBA έγινε η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών), αλλά και ο κόσμος που έβαλε «φωτιά» με τα δεκάδες καπνογόνα.

Θερμή υποδοχή επεφύλασσε απ’ την αρχή ο κόσμος τόσο στα μέλη της διοίκησης και τον Ιομάρ Μαζίνιο, όσο και στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Θεσσαλονικέων όπως οι Νασούτι, Γκρατσιάν, Ναφτί και Ντέιλι. Το χειροκρότημά τους πήραν και οι παλιοί παίκτες.

Απ’ την επίσημη πρώτη απουσίαζαν οι Αμπρέου και Αράνο. Το παρών έδωσε και το πιο πρόσφατο απόκτημα του Άρη, ο Χρήστος Αραβίδης χωρίς αθλητική περιβολή.

Ο Ιομάρ Μαζίνιο μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την παρουσία του κόσμου και τους στόχους της νέας χρονιάς: «Να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη όλοι στο τεχνικό τιμ είναι εκπληκτικό να βλέπεις στην πρώτη το γήπεδο γεμάτο. Και μακάρι μέσα από την σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας να είμαστε στην πρώτη πεντάδα και να βγούμε Ευρώπη. Έχουν πραγματοποιηθεί μεγάλες μεταγραφές και οι παίκτες αυτοί λόγο της αξίας τους θα βοηθήσουν την προσπάθεια που ξεκινάει».

Ο Σέρχιο Κόκε είπε: «Δόξα τον Θεό είμαι τέσσερα χρόνια στον Άρη και η παρουσία του κόσμου είναι εντυπωσιακή κάθε χρόνο. Αν δεν κάνουμε σωστά την δουλειά μας θα ντραπούμε να αντικρύσουμε τον κόσμο μας», τόνισε ο Ισπανός επιθετικός.

Ο Μιχάλης Σηφάκης από την δική του πλευρά υποστήριξε πως: «Πρώτη φορά στην καριέρα μου συμβαίνει αυτό να δω τόσο πολύ κόσμο σε πρώτη προπόνηση κάποιας ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε λίγες στεναχώριες και να βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο κάθε Κυριακή. Θέλουμε να είμαστε ψηλά στο πρωτάθλημα την Ευρώπη και την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Τέλος ο νεοφερμένος στο Χαριλάου Λεάντρο Γκρατσιάν παρομοίωσε τους φιλάθλους του Άρη μ’ αυτούς της Μπόκα : « Ξεκινάμε με αισιοδοξία όνειρα και με την στήριξη του κόσμου το κλίμα εδώ μοιάζει πάρα πολύ με αυτούς της Μπόκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: