Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

ΠΑΕ Άρης : 2 ανακοινώσεις, 2 επεκτάσεις και 3 αποχωρήσεις

Δύο ανακοινώσεις, δύο επεκτάσεις συμβολαίων και τουλάχιστον τρεις αποχωρήσεις περιλαμβάνει η ατζέντα της ΠΑΕ Αρης μέσα στο επόμενο 48ωρο. Οι "κίτρινοι" έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 24χρονο βραζιλιάνο τερματοφύλακα Σκουαρσόνε Ροντρίγκες Ντος Σάντος, ενώ φέρονται να έχουν προσεγγίσει και έναν μεσοεπιθετικό. Ακόμη, σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τους Τόνι Κάλβο, Μιχάλη Σηφάκη για την επέκταση των συμβολαίων τους για ακόμη τρία χρόνια.

Ξεκινώντας από τον βραζιλιάνο τερματοφύλακα, απομένει να αποδεσμευτεί από τις ιταλικές ομάδες (Ουντινέζε-Αλμπινολέφε) που μοιράζονται τα δικαιώματά του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο ζήτημα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, καθώς επίσης και ότι άμεσα αναμένεται να τελειώσει οριστικά. Ακολούθως, θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Αρης. Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για συμφωνία των "κίτρινων" με έναν μεσοεπιθετικό, του οποίου το όνομα διαφυλάσσεται σαν κόρη οφθαλμού, αλλά είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο 24ωρο.

Σε ότι αφορά τις επεκτάσεις συμβολαίων, οι Θεσσαλονικείς - από καιρό - βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Τόνι Κάλβο, Μιχάλη Σηφάκη. Με τον πρώτο υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013 και απομένει να αποτυπωθεί σε μια κόλλα χαρτί, ούτως ώστε να ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει κατ' επανάληψη εξάλλου την επιθυμία του για παραμονή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι αποθεώθηκε από τους φίλους του Αρη, στη πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Μιχάλη Σηφάκη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε στα μέσα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Με τον Κρητικό γκολκίπερ επίσης έγιναν συζητήσεις για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013 κι έδειξε θετικός σε αυτή τη προοπτική.

Το τρίτο ζήτημα που απασχολεί είναι αυτό των αποχωρήσεων Ντιόγκο Σιστόν και Μάρκο Αουρέλιο λογικά θα συνεχίσουν τη καριέρα τους σε Πανθρακικό και Ρασίνγκ Σανταντέρ, ο πρώτος υπό τη μορφή δανεισμού. Ο Φελίπε Σανσόν φέρεται να έχει συμφωνήσει με ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ενώ οι δύο δυσκολότερες υποθέσεις είναι αυτές των Αλεχάντρο Λέμπο, Μάριο Ρεγκέιρο οι οποίοι έχουν και υψηλά συμβόλαια.

Κάποια στιγμή εκφράστηκε - ανεπίσημα - ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες, αλλά ουδέποτε κατατέθηκε επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ Αρης. Ο έκτος της σχετικής "παρέας" είναι ο Πιότρ Βλοντάρτσικ ο οποίος λογικά θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Πολωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: