Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΤΑΥΡΟΣ Ο ΜΙΛΑΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Με επιτυχία πέρασε εχθές από εξονυχιστικό ιατρικό έλεγχο το Μάουρο Μιλάνο ο οποίος υπογράφει την Δευτέρα και θα είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.Οσο αναφορά το θέμα του επιθετικού ο Ηρακλής προσπαθεί να κλήσει ένα καλό όνομα το οποίο θα προσελκίσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο για την νέα χρονιά.Οι συζητήσεις με τον επιθετικό έχουνε ξεκινήσει εδω και ένα μήνα περίπου και στον Ηρακλή προσπαθούνε να αποσπάσουν το πολυπόθητο ''ναι''.Φήμες οτι ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να είναι και η έκπληξη της πρώτης προπόνησης.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΠΡΩΤΗ''.
Η επίσημη ‘πρώτη’ του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Ιουλίου, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, στις 19:00. Είναι η εκκίνηση μιας νέας προσπάθειας για την «κυανόλευκη» ομάδα και μια πρώτη ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στον Oleg Protasov και τους ποδοσφαιριστές του ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ, ενόψει μιας φιλόδοξης συνέχειας. Η είσοδος του κόσμου θα γίνει από τις θύρες 4, 5 και επισήμων. Το IRAKLIS F.C. SHOP θα είναι ανοικτό (ειδικά την Δευτέρα 06/07) από τις 11:00 έως και μετά τη λήξη της ‘πρώτης’, διαθέτοντας στους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ προϊόντα του, ενώ κανονικά θα συνεχιστεί από την «κυανόλευκη» μπουτίκ και η διαδικασία διάθεση εισιτηρίων διαρκείας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Την ομάδα του Πανθρακικού στην Κομοτηνή αντιμετωπίζει ο ΗΡΑΚΛΗΣ στην πρώτη αγωνιστική του νέου Πρωταθλήματος της Super League, με βάση τη σημερινή κλήρωση στην Αλεξανδρούπολη. Το πλήρες πρόγραμμα της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 έχει ως εξής:
1η αγωνιστική: Πανθρακικός - Ηρακλής
2η αγωνιστική: Ηρακλής - Αρης
3η αγωνιστική: ΑΕΚ - Ηρακλής
4η αγωνιστική: Ηρακλής - Λάρισα
5η αγωνιστική: Καβάλα - Ηρακλής
6η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - Ηρακλής
7η αγωνιστική: Ηρακλής - Πανιώνιος
8η αγωνιστική: Λεβαδειακός - Ηρακλής
9η αγωνιστική: Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης
10η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Ηρακλής
11η αγωνιστική: Ηρακλής - Ατρόμητος
12η αγωνιστική: Ηρακλής - Εργοτέλης
13η αγωνιστική: Πανιώνιος - Ηρακλής
14η αγωνιστική: Ηρακλής - Παναθηναϊκός
15η αγωνιστική: Ξάνθη - Ηρακλής
Την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκπροσώπησαν στην κλήρωση της Αλεξανδρόπουλης ο Αντιπρόεδρος, κ. Πολύκαρπος, ο Διοικητικός Σύμβουλος, κ. Χαϊτογλου και ο Γενικός Διευθυντής, κ. Παπαβασιλάκης. Δήμος Πολύκαρπος: 'Προγραμματίζουμε την ομάδα, με βάση και το νέο προπονητή μας για να αντιμετωπίσουμε τους πάντες και συνεπώς δεν είχε σημασία για εμάς η σειρά των αγώνων. Πάντως, σημαντικό είναι το γεγονός ότι αρχίζουμε εκτός έδρας και αυτό σημαίνει ένα άγχος λιγότερο σε σχέση με τις προηγούμενες φορές. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Κομοτηνής, μαζί με τον κόσμο μας, όπως και για όλο τον Μαραθώνιο του πρωταθλήματος'. Νίκος Χαϊτογλου: 'Δεν μας απασχολεί η σειρά των αγώνων, καθώς θα αγωνιστούμε όλοι με όλους. Εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για μια καλύτερη σεζόν, που τόσο πολύ επιθυμούμε όλοι μας, με έναν καλύτερο και διαφορετικό Ηρακλή. Εκεί αποβλέπουν οι κινήσεις μας και με την βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΕΓΚ ΠΡΟΤΑΣΟΦ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΠΑΕ.
'Το πιο δύσκολο σχόλιο, που καλείται να κάνει κανείς στο ποδόσφαιρο, είναι το σχόλιο για μια κλήρωση Πρωταθλήματος. Λογικό είναι ότι η κλήρωση μπορούσε να είναι καλύτερη, ή χειρότερη, πιο εύκολη ή πιο πολύπλοκη. Οταν η λογική είναι όλοι να αντιμετωπίσουν όλους, δεν μπορούμε να μπούμε σε ανάλυση. Δεχόμαστε το πρόγραμμα, που καλούμαστε να ακολουθήσουμε, όπως μας προέκυψε. Να συγκεντρωθούμε στην δουλειά, που αρχίζουμε από Δευτέρα και να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και την δική μας ετοιμότητα. Οι αντίπαλοι, είναι βέβαιο ότι, θα κάνουν το καλύτερο για τους εαυτούς τους, οπότε και εμείς θα πρέπει να εμφανιστούμε πανέτοιμοι, μέσα από την εντατική και μεθοδική δουλειά, όχι μόνο για τον πρώτο αγώνα, αλλά για όλες τις υποχρεώσεις μας στη νέα περίοδο. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για όλα'.
ΓΗΠΕΔΟ
Εχθές σε ραδιόφωνο της Θεσ/νίκης και συγκεκριμένα στο (Αθλητικό Μετρόπολις).Ο διευθυντής εγκατάστασης της οργανωτικής επιτροπής του διεθνούς μίτινγκ που θα φιλοξενηθεί στο Καυτανζόγλειο, Χρήστος Χρυσοστομίδης δήλωσε:«Εδώ και τρεις μήνες ζητήσαμε κλειδάριθμο για να παίξει δεύτερη και Τρίτη αγωνιστική εκτός έδρας. Επειδή παίζει και η εθνική ομάδα μας βόλευε ιδιαίτερα αυτό καθώς θα είχαμε άνεση χρόνου. Θα υπάρχει βελτίωση του αγωνιστικού χώρου. Αυτή ήταν η μέριμνα μας. Οι άνθρωποι φαίνεται να το είχαν καταλάβει και απορώ πως προέκυψε αυτή η κλήρωση. Εμείς ζητήσαμε το γήπεδο από τις 24 Αυγούστου. Μία ημέρα δηλαδή μετά την πρώτη αγωνιστική. Το στάδιο θα παραδοθεί δύο – τρεις μέρες μετά τους αγώνες ώστε να ετοιμαστεί και πάλι για ποδόσφαιρο. Εμείς το χόρτο δεν θα το πειράξουμε αλλά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν διορθώσεις στο ταρτάν. Πρέπει να γίνει γραμμογράφηση που θέλει ημέρες. Εγώ το βλέπω δύσκολο να παραδοθεί το γήπεδο μόνο για το ντέρμπι. Η δική μου εισήγηση θα είναι αρνητική γιατί το φοβάμαι. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να διασφαλιστεί το στάδιο. Αν γίνει το παραμικρό θα εκτεθούμε διεθνώς. Μπορεί να έρθουν αθλητές παγκόσμιας κλάσης. Θα υπάρχει μετάδοση από 70 χώρες. Πρέπει να στηρίξουμε όλοι αυτήν την διοργάνωση. Το στάδιο πρέπει να παραδοθεί στην ημερομηνία που το ζητήσαμε και πάλι πιεστικά θα προλάβουμε. Δεν είναι μόνο η γραμμογράφηση. Πρέπει να φτιαχτεί και ο προαύλιος χώρος. Θα μετακινηθεί ολόκληρο σύστημα. Μιλάμε για μία διεθνή διοργάνωση. Πιστεύω ότι η δεύτερη αγωνιστική και το ντέρμπι του Ηρακλή με τον Άρη μπορεί να γίνει αργότερα. Πιστεύω θα βρεθεί λύση».Στον Ηρακλή δεν ανησυχούν για το θέμα, αφού οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν στα χέρια τους ειδικό συμφωνητικό από την επιτροπή του Καυτανζόγλειου, το οποίο αναφέρει ότι το γήπεδο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στο διάστημα που θα διεξαχθεί το μίτινγκ. Δηλαδή την τρίτη αγωνιστική, όταν οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.Οι ιθύνοντυες της ΠΑΕ Ηρακλής δεν ανυσηχούνε ωστόσο αυτό επιβεβαιώθηκε και από τον αρμόδιο της επιτροπής του Καυτατζογλείου.
Το γεγονός αυτό, μάλιστα, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο πρόεδρος της επιτροπής Καυτανζόγλειου, Χαράλαμπος Αηδονόπουλος: «Εχουμε ειδοποιήσει ήδη τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ότι στις 29 Αυγούστου ο Ηρακλής μπορεί να παίξει στο Καυτανζόγλειο. Από εκεί και μετά, το στάδιο θα ετοιμαστεί για το μίτινγκ» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αηδονόπουλος και έκανε έκκληση στους φιλάθλους: «Τους παρακαλούμε από τώρα να μη δημιουργήσουν το παραμικρό, ώστε το στάδιο να είναι έτοιμο για το μίτινγκ. Για το παιχνίδι δεν θα υπάρξει πρόβλημα(Ηρακλής-Αρης)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: